AcasăActualitateCAZ ÎN MARAMUREȘ - A mers la RAR să își autentifice noua...

CAZ ÎN MARAMUREȘ – A mers la RAR să își autentifice noua mașină și a rămas… fără ea

DISTRIBUIȚI

CAZ ÎN MARAMUREȘ  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale maramureşeni au fost sesizaţi de către reprezentanţii Registrului Auto Român despre faptul că un autovehicul prezentat la autentificare de către un bărbat din Borşa, figurează în aplicaţiile S.I.S. Schengen și e-ASF Vehicule Interpol, ca fiind urmărit.

Din verificările efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost achiziţionat din Marea Britanie, de către un bbărbat care a achitat în luna august doar un avans, neefectuând ulterior şi plata celorlalte rate, astfel încât la data de 22 octombrie 2019, autorităţile din Marea Britanie au dat în urmărire autovehiculul respectiv.

Autoturismul a fost identificat pe raza orașului Borșa și indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, până la clarificarea situaţiei juridice.
S-au demarat procedurile de comunicare a celor de mai sus către autorităţile din Marea Britanie prin intermediul biroului SIRENE. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA