spot_img
AcasăActualitateSocialCAZ ÎN GORJ – O educatoare susține că este atacată electromagnetic. Femeia...

CAZ ÎN GORJ – O educatoare susține că este atacată electromagnetic. Femeia spune că PSD vrea să îi omoare pe copiii din grupa sa

DISTRIBUIȚI

CAZ ÎN GORJ  O educatoare din Gorj susține că e atacată electromagnetic. Alina Pîrvulescu este educatoare în orașul Motru, județul Gorj, și are 18 copii în grijă. Doar că, de două săptămâni, susține că este atacată electromagnetic și că cineva face în aşa fel încât pătuţurile copiilor să trepideze. Mai mult, acum spune că Partidul Social Democrat (PSD) vrea să îi omoare pe acei copii din grupa sa.


Ea chiar a contactat redacția ziarului local „Pandurul”, pentru a se plânge că directoarea grădiniței, care – potrivit educatoarei – ar fi susţinută de PSD, vrea să scape de ea și că cineva a montat nişte mecanisme care zguduie pătuţurile copiilor, pentru ca aceştia să nu doarmă şi să nu poată face cu ei activităţile la clasă.

Cu toate acestea, educatoarea este iubită de copii şi apreciată de părinţi, care par mai degrabă deranjaţi de interesul presei pentru situaţia de la Motru, ei fiind foarte mulţumiţi de educatoare. Totuși, declaraţiile publice ale acesteia şi postările de pe Facebook produc îngrijorare în rândul autorităților, dar mai ales pentu directoarea unității educative, care i-a cerut deja un aviz psihiatric.

A fost o şedinţă a Consiliului de Administraţie şi am decis să o înştiinţăm pe domnişoara ca în trei zile să ne aducă avizul psihiatric din care să rezulte că e aptă şi compatibilă cu funcţia didactică. Aceasta este procedura. Consider că nu este o stare normală ce se întâmplă, mai ales că şi Poliţia Motru mi-a comunicat că acelaşi lucru l-ar bănui şi dumnealor, că dânşii au fost chemaţi la locuinţa domnişoarei pentru a constata astfel de lucruri”, a precizat directoarea Grădiniţei nr. 1 Motru, Camelia Barbu, pentru sursa citată.

 

Citește continuarea, AICI.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA