spot_img
AcasăActualitateSocialCAZ ÎN CONSTANȚA – Studenți fortați să mintă pentru un profesor acuzat...

CAZ ÎN CONSTANȚA – Studenți fortați să mintă pentru un profesor acuzat de luare de mită

DISTRIBUIȚI

CAZ ÎN CONSTANȚA  Mai mulți studenți de la Universitatea Ovidius au fost forțați să mintă în sala de judecată, atunci când au dat declarații în fața magistraților constănțeni. În caz contrar, tinerii au fost amenințați să nu vor promova examenul de licență. Cea care i-a obligat să depună mărturie mincinoasă este profesoara Gabriela Lilios, care este cercetată sub control judiciar.

Profesoara Gabriela Lilios de la Universitatea „Ovidius” din Constanța a fost la un pas de a ajunge după gratii, după ce procurorii DNA au propus ca ea să fie arestată. Cadrul didactic este cercetat însă pentru instigare la mărturie mincinoasă și pentru instigare la favorizarea făptuitorului, relatează ziuaconstanta.ro

CAZ ÎN CONSTANȚA  Forțați să mintă pentru a nu avea probleme la licență.

Este vorba despre un dosar răsunător în care profesorul universitar Gheorghe Ţarălungă de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității Ovidius Constanța este acuzat de 11 infracțiuni de luare de mită. Cadrul didactic a fost prins în flagrant, atunci când a primit 200 de euro de la studentul străin Faloutsos Evangelos pentru a-l promova la disciplina Farmacie clinică în anul cinci de studii.

Continuarea, AICI.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA