AcasăActualitateSocialCAZ ÎN HUNEDOARA – A sunat la Poliție pentru a ajuta o...

CAZ ÎN HUNEDOARA – A sunat la Poliție pentru a ajuta o bătrână dezorientată să ajungă acasă și a fost arestat

DISTRIBUIȚI

CAZ ÎN HUNEDOARA   Caz uluitor în județul Hunedoara, unde un bărbat susține că a fost încătușat, după ce a ajutat o bătrână în Petrila. Femeia era dezorientată și voia să ajungă acasă, iar localnicul a sunat la Poliție ca să o ajute. Pentru că se grăbea să-și plătească ratele la bancă, omul a refuzat să fie legitimat, motiv pentru care agenții l-au dus în cătușe la secție. În drum, oamenii legii au dus-o acasă cu mașina și pe bătrână.

Bărbatul a făcut pe bunul samaritean, după ce a văzut o femeie în vârstă care se rătăcise printr-o zonă izolată din Petrila, scrie Cronica Văii Jiului. Bătrâna i-a spus că s-a rătăcit și nu mai știe să ajungă acasă. Ca s-o ajute, Adalbert Coloji a sunat la Poliție.

„Nu știa cum o cheamă, era disperată. Nu puteam să o las în stradă în starea în care era și am dat telefon la Poliția Petrila. Le-am spus cine sunt, le-am dat telefonul meu și unde sunt cu femeia. Era ora trei și ceva după masă si mi-a spus de la Poliție că vine cineva, un echipaj. Le-am zis că mă grăbesc foarte tare, că până la cinci e deschis la bancă si eu am o treabă acolo și nu pot pierde timpul. Am stat cam un sfert de ceas și n-a venit nimeni, așa că am sunat iarăși”, a povestit Adalbert Coloji. Bărbatul din Petrila a povestit că la fața locului au sosit trei polițiști care i-au cerut să se legimiteze. Omul îi acuză pe anchetatori că s-ar fi comportat abuziv cu el.

Citește articolul integral, AICI.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA