AcasăActualitateCAZ HALUCINANT LA STRÂMTURA/MARAMUREȘ - Posibilă infectare a 40 de persoane, după...

CAZ HALUCINANT LA STRÂMTURA/MARAMUREȘ – Posibilă infectare a 40 de persoane, după ce un localnic, întors din Italia, a convocat o întâlnire cu caracter politic

DISTRIBUIȚI

CAZ HALUCINANT LA STRÂMTURA Un nou caz șocant iese la iveală în Maramureș, la mai puțin de câteva ore de la momentul în care s-a aflat că președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, se află în autoizolare la domicili, iar sute de angajați ai CJ Maramureș și ai Prefecturii Maramureș, dar și mai mulți șefi ai celor mai importante instituții din județ vor fi testați pentru Coronavirus.

Pe pagina de Facebook a localității Strâmtura din Maramureș a fost postat un anunț prin care se aduce la cunoștința publică o faptă care, dacă este adevărată, poate creea o situație și mai complicată decât cea deja existentă. Mai exact, în mesaj se arată că un bărbat, membru al unui partid politic și stabilit într-o zonă de risc din Franța, în zona graniței cu nordul Italiei, nu ar fi respectat izolarea la domiciliu. Ba mai mult, acesta ar fi convocat o întâlnire politică cu alte 40 de persoane.

Vă redăm mai jos, integral, mesajul publicat de pagina de facebook a localității.

În data de 05.03.2020, un cetățean domiciliat pe raza comunei Strâmtura, stabilit într-o zonă de risc a Frantei, la granita cu Italia, Florin O. a venit cu un avion dintr-un aeroport din Italia…Acestuia i-a fost impusă izolarea la domiciliu, dar acesta, fiind mai mult interesat de cariera lui politica, fiind un candidat frecvent la postul de primar din partea PNL, a facut o intalnire politica la o pensiune din localitate cu alte aproximativ 40 de personane, dând dovada de o uriasa iresonsabilitate, punând in pericol sanatatea persoanelor respective si automat al cetatenilor localitatii Strâmtura. Cei prezenti la acea intalnire, si cei ce au avut contact cu dl Florin O., va rugam dati dovada de responsabilitate si va autoizolati la domiciliu, iar daca aveti simptome specifice Corona-Virus, anuntati de urgenta medicul de famile. Nu e de joacă cu acest virus, poate să ucidă oameni. Vom reveni cu noutati, odata ce acestea vor aparea…Multumim”.

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA