spot_img
AcasăActualitate112CAZ HALUCINANT ÎN SIGHET - Angajații de la UPU, acuzați că au...

CAZ HALUCINANT ÎN SIGHET – Angajații de la UPU, acuzați că au desfigurat un bătrân în bătaie pentru că ar fi venit prea des la spital

DISTRIBUIȚI

CAZ HALUCINANT ÎN SIGHET   Imagini crunte cu un bărbat de 78 de ani, bătut în ultimul hal, au apărut zilele trecute pe rețelele de socializare. Nepoata acesuia susține că bărbatul a fost bătut chiar în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Sighet, de către angajații spitalului. Motivul ar fi unul șocant: bătrânul a fost bătut pentru că ar apela mult prea des la serviciile medicale ale UPU.

Bătrânul a fost luat cu ambulanța de acasă, în cursul zilei de marți, 13 August, la solicitarea lui și internat la Secția de Psihiatrie. Când nepoata lui l-a vizitat l-a găsit plin de vânătăi pe față și pe corp, iar medicii i-ar fi răspuns că în această stare ar fi fost adus la unitatea medicală.

Bărbatul nu are copii și locuiește doar cu soția lui care este și ea bolnavă, cu handicap și mai multe boli cronice, astfel că sunt nevoiți destul de des să apeleze la serviciile medicale de la UPU, potrivit Emaramures.

Referitor la bătrânul din Sighetu Marmației care ar fi fost agresat în cadrul unității noastre, vă comunicăm faptul că în urma anchetei interne efectuate de comisia numită în acest sens a fost identificat prsonalul care a fost implicat în eveniment și au fost audiați. Având în vedere că acest caz depășește capacitatea comisiei de a trage concluzii s-a înaintat Poliției Municipiului Sighetu Marmației solicitarea de a prelua anchetarea acestui caz punându-li-se la dispoziție datele necesare în vederea anchetei. În momentul în care se va stabili că personal din cadrul spitalului se face răspunzător de agresiunea față de pacient, considerăm că persoana respectivă nu își are locul în instituția noastră, urmând a se lua măsura administrativă de desfacere a contractului de muncă,” a precizat comitetul director al Spitalului Municipal Sighetu Marmației”, au declarat reprezentanții spitalului.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA