AcasăActualitate112CAZ HALUCINANT ÎN MARAMUREȘ - Câine EXECUTAT în mijlocul drumului, sub privirile...

CAZ HALUCINANT ÎN MARAMUREȘ – Câine EXECUTAT în mijlocul drumului, sub privirile unui copil

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ HALUCINANT ÎN MARAMUREȘ Un nou caz scandalos a avut loc în Maramureș ieri, 11 ianuarie, pe Drumul Național 18B, la câțiva kilometri de orașul Borșa. Doi voluntari ai Asociației Pro Terra, împreună cu un copil de 6 ani au fost martorii unei crime la drumul mare.

În timp ce se deplasau pe DN 18, la un moment dat au zărit un autoturism marca Dacia care oprește. Din el s-a dat jos un bărbat, și-a scos arma și a împușcat efectiv un câine care se afla pe drum, apoi l-a lăsat pe marginea șoselei și a plecat mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

2 voluntari ai asociației noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă in stare de șoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borsa (MM) și intr-o curba au văzut un logan roșu oprit care a împușcat mortal o catelusa pe sosea ( pe un drum public, nu in pădure!!!!) . Voluntarii noștri au sunat imediat la 112, însă făptașul a luat cadavrul și a plecat! Va rog dați share sa nu se mușamalizeze cazul și cel vinovat sa fie pedepsit!!!”, se arată pe pagina de Facebook a asociației.

Imediat după incident, polițiștii s-au deplasat la fața locului. La primele cercetări, însă, s-a concluzionat că bărbatul avea dreptul să facă ce a făcut. Mai exact, câinele s-ar fi plimbat pe fondul de vânătoare, iar bărbatul “l-a recoltat legal”. Situația s-a schimbat, însă, la scurt timp. Datorită unor persoane care au fost martori ai executării câinelui cercetările au evoluat rapid, iar bărbatul de 69 de ani s-a ales acum cu dosar penal.

Urmare a verificărilor efectuate de politiștii maramureșeni, cu privire la bărbatul de 69 de ani, care în cursul acestei zile ar fi împușcat un câine în Pasul Prislop, vă informăm că, din cercetarea preliminară au rezultat suspiciuni rezonabile, referitoare la comiterea infracțiunilor de uz de armă letală sau interzisă, fără drept, prevăzută și pedepsită de art. 343 alin. 1 Cod Penal și uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, prevăzută și pedepsită de art. 25 alin.1 lit. a din Legea nr.205/2004, cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod Penal. Cercetările continuă în această cauză, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus. Multumim cetățenilor care au semnalat acest caz si au sprijinit polițiștii în clarificarea situației de fapt”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Adrian Barbur/ ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA