spot_img
AcasăActualitate112CAZ HALUCINANT ÎN BAIA MARE - A stat cu cadavrul fratelui său...

CAZ HALUCINANT ÎN BAIA MARE – A stat cu cadavrul fratelui său în apartament, fără să sune la 112

DISTRIBUIȚI

CAZ HALUCINANT ÎN BAIA MARE   Caz șocant în Baia Mare. Alarma s-a dat în urmă cu puțin timp pe bulevardul Traian nr 9 după ce o rudă a proprietarului unui apartament a dat alarma. Acesta se pare că ar fi verificat dacă totul este în regulă cu chiriașii.

Ajuns în apartamentul închiriat de doi frați era încă un bărbat, iar unul dintre frați nu respira. Imediat a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Echipajele medicale ale SMURD s-au deplasat la fața locului dar nu au putut face nimic decât să constate decesul. Bărbatul avea aproximativ 40 de ani. Polițiștii l-a luat la întrebări pe fratele celui decedat. Nu s-a putut discuta foarte mult cu acesta din cauza stării de ebrietate. În aceeași stare era și celălalt bărbat. Aceștia au fost duși la audieri, iar cadavrul a fost dus la morga Spitalului Județean.

”Polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la decesul unei persoane. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările în acest caz continuă.

Sursă: VasileDale.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA