Acasă Actualitate 112 CAZ GRAV ÎN SATU MARE - Arestat după ce a încercat să...

CAZ GRAV ÎN SATU MARE – Arestat după ce a încercat să violeze o fetiță de 10 ani în toaleta unei școli

DISTRIBUIȚI

CAZ GRAV ÎN SATU MARE  Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului LESPEZEANU MIHAI, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol, fapta prev. şi ped.de art. 32 rap. la art. 218  alin.1 şi 3, lit.c Cod penal.

Prin ordonanţa din 07.11.2017,  faţă de suspectul LESPEZEANU MIHAI s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru o durată de 24 de ore, începând cu data de 07.11.2017.

Prin ordonanţa din 08.11.2017, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul LESPEZEANU MIHAI pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol, fapta prev. şi ped.de art. 32 rap. la art. 218  alin.1 şi 3, lit.c Cod penal.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

În data de 6.11.2017, inculpatul LESPEZEANU MIHAI, prin constrângerea persoanei vătămate  L.P.R. ( minoră în vârstă de 10 ani ), în toaleta şcolii din Loc. Medieş Râturi, jud. Satu Mare, a încercat să întreţină cu aceasta un raport sexual anal, împotriva voinţei acesteia.

Referatul împreună cu dosarul  cauzei a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Judecătoria Satu Mare.

La efectuarea cercetărilor  Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Sursa – Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA