AcasăActualitate112CAZ GRAV ÎN ORADEA – Copil în comă după un accident, dat...

CAZ GRAV ÎN ORADEA – Copil în comă după un accident, dat afară din spital

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ GRAV ÎN ORADEA  Alex Toma, un copil de 9 ani, victimă a unui accident, a fost dat afară din spital la Oradea, deşi este în comă. Cei din conducerea unităţii susţin că legea îi obligă să le ceară bani părinţilor pentru spitalizare, pe motiv că accidentul s-ar fi produs din cauza băiatului, potrivit Click.ro.

„În septembrie anul trecut, Alex a vrut să traverseze strada ca să ajungă acasă, după şcoală. Nu era pe trecerea de pietoni. A fost lovit în plin de o maşină şi rănit puternic la cap. A fost operat la Spitalul Judeţean şi a stat aproape o lună la terapie intensivă. Apoi, a fost transferat la Pediatrie pentru recuperare. Dar nu a apucat să stea prea mult. O comisie de 9 medici din spital a decis că băiatul nu mai poate sta internat. Aşa că părinţii l-au luat acasă. Mai mult, li s-au pus în braţe facturi de mii de lei pentru tratamentul de până atunci al copilului. În urmă cu o săptămână, familia l-a dus pe băiat din nou la spital, aşa cum îi sfătuise medicul care îl operase după accident. Ar fi avut nevoie de o a doua intervenţie, pentru refacerea osului frontal. Numai că au fost daţi afară imediat”, relatează TVR.

Tatăl e hotărât să-şi caute dreptatea în justiţie. Până atunci, copilul continuă să fie îngrijit acasă şi nu în spital. Ministrul sănătăţii a cerut ieri explicaţii de la Spitalul Gavril Curteanu din Oradea.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA