Acasăsinucidere maramuresCAZ DRAMATIC – Fată de 14 ani, violată de 40 de bărbați

CAZ DRAMATIC – Fată de 14 ani, violată de 40 de bărbați

DISTRIBUIȚI

CAZ DRAMATIC  Poliția tailandeză a deschis o anchetă după ce o adolescentă de 14 ani susține că a fost violată de 40 de bărbați în 8 luni, a anunțat guvernatorul provinciei Phang Nga, Eggarat Leesen, citat de CNN.

Fata a spus autorităților că a fost atacată de mai multe ori în perioada mai-decembrie 2016, iar procurorul general al provinciei Phang Nga a arestat trei bărbați car au fost între timp eliberați pe cauțiune.

Leesen a spus că, în timpul audierilor victima a susținut că până la 40 de bărbați au fost implicați în violuri. El a adăugat că nu toți suspecții sunt din localitatea Koh Raed, ceea ce face investigația cu atât mai dificilă.

Comandantul poliției regionale, generalul Boonthawee Torraksa, a declarat că poliția efectuează o anchetă, dar a refuzat să comenteze numărul de suspecți suplimentari, însă a spus că nu crede că vor fi 40 de persoane.

În plângerea penală se arată că fată a fost violată prima oară de un bărbat car a intrat în locuința sa în timp ce părinții acesteia erau plecați la muncă, apoi a fost forțată să meargă la o colibă unde a fost drogată, legată și violată de mai mulți bărbați.

Koh Raed este o comunitate mică cu puțin peste 100 de locuitori, cei mai mulți lucrând la arborii de cauciuc sau sunt pescari. Leesen a spus că mulți dintre locuitori și-au exprimat șocul față de acuzațiile aduse de fată, mai ales că majoritatea sătenilor sunt legați într-un fel sau altul de bărbații acuzați de viol.

Familia fetei s-a mutat din Koh Raed pe 4 august fiind îngrijorați pentru siguranța lor și mai ales a adolescentei, iar familia este acum protejată de poliție.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA