spot_img
AcasăActualitate112CAZ DIFICIL ÎN BAIA MARE - Un bărbat susține că a fost...

CAZ DIFICIL ÎN BAIA MARE – Un bărbat susține că a fost bătut de polițiști fără motiv. Oamenii legii spun că a refuzat legitimarea și era agresiv

DISTRIBUIȚI

CAZ DIFICIL ÎN BAIA MARE Un băimărean a fost pus la pământ și încătușat în această seară de polițiștii băimăreni. Acesta a susținut cu tărie, alături de soția sa, că ar fi fost și agresat de oamenii legii. Numai că polițiștii spun că rănile pe care le avea erau dintr-un accident rutier în care fusese implicat în 17 ianuarie 2020, tot în Baia Mare.

Conform primelor informații băimăreanul se deplasa alături de soție dinspre cartierul Hatvan spre cartierul Săsar. Conform acestuia în zona Azilului de Noapte ar fi văzut cum un bărbat este împins de polițiștii locali. El susține că a sunat la 112 și a anunțat poliția despre incident. Numai că nu a rămas la fața locului, ci și-a continuat deplasarea spre cartierul Săsar, scrie VasileDale.ro

Echipajul de poliție l-a contactat telefonic când a ajuns la locul sesizat inițial, pentru a fi audiat. Băimăreanul spune că le-a spus că este în zona unui non stop de pe bulevardul Unirii din Baia Mare, motiv pentru că echipajul de poliție s-a deplasat acolo.

Acolo conform bărbatului ar fi fost pus la pământ și încătușat de echipajul de poliție, fără niciun motiv, băgat în mașina poliției și dus la sediu. Ba mai mult, el susține că ar fi fost și lovit.

De cealaltă parte, polițiștii băimăreni spun că nu a fost bătut și că a refuzat să se legitimeze și a devenit agresiv. Motiv pentru care, conform noii legislații intrate în vigoare, a fost imobilizat și a fost dus la sediul poliției pentru declarații. Ba mai mult, rănile pe care le avea pe corp ar fi fost produse într-un accident în care a fost implicat pe data de 17 ianuarie în zona Gării CFR din Baia Mare.

Sursă: VasileDale.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA