AcasăActualitate112CAZ CUTREMURĂTOR ÎN ITALIA - Pentru că nu spălase vasele, un român şi-a...

CAZ CUTREMURĂTOR ÎN ITALIA – Pentru că nu spălase vasele, un român şi-a ucis în bătaie iubita 

DISTRIBUIȚI

CAZ CUTREMURĂTOR ÎN ITALIA Un caz terifiant s-a petrecut în Italia, la Bari, unde un român si-a ucis din bătaie iubita, deoarece aceasta nu a spălat vasele, asa cum a promis, scrie presa italiană.

 

Sima Marian, de 44 de ani, a bătut-o crunt pe iubita sa, Anita Betata Rzepecka, o tânără de 30 de ani, de origine poloneză, aceasta căzând si lovindu-se la cap.

Deşi femeia era în această stare, bărbatul nu a chemat ambulanţa, tânăra fiind descoperită abia spre seară. Ea a fost transportata la spital şi operată la cap, însă a murit după 24 de ore.

„Fiica ta meritaa asta deoarece nu a spălat vasele, aşa cum a promis”, este explicaţia halucinantă pe care bărbatul i-a dat-o mamei victimei şi pe care aceasta a spus-o, la rândul ei, carabinierilor care au ajuns la locul tragediei.

Potrivit presei italiene, românul nu era la prima bătaie aplicată concubinei, însă aceasta nu a raportat niciodată situaţia, de teamă.

Info

Foto

Citeşte şi INFRACŢIUNI RUTIERE PE ŞOSELELE DIN JUDEŢ – Dosare penale şi 11 permise reţinute de poliţiştii rutieri

SITUAȚIE ÎNGRIJORĂTOARE ÎN ȚARĂ – Populația României este în scădere. În același timp, numărul bebelușilor decedați a crescut dramatic

CONTRABANDĂ LA FRONTIERA DE NORD – Trei maramureşeni reţinuţi cu focuri de armă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA