spot_img
AcasăActualitate112CAZ ÎN BRAȘOV – Și-a lovit iubita cu laptopul în cap chiar...

CAZ ÎN BRAȘOV – Și-a lovit iubita cu laptopul în cap chiar la locul de muncă

DISTRIBUIȚI

CAZ ÎN BRAȘOV  Iubitul supărat și-a lovit concubina cu laptopul în cap chiar la locul de muncă, într-un salon de înfrumuseţare. O tânără în vârstă de 22 de ani a fost agresată la locul de muncă, într-un salon de înfrumuseţare, de iubitul supărat, chiar în faţa clientelor femeii.

CAZ ÎN BRAȘOV Polițiștii de la Secţia 2 Poliţie Braşov au fost sesizați de către o persoană de sex feminin cu privire la faptul că a fost agresată fizic de concubinul său, în vârstă de 33 ani.

Verificările preliminare efectuate au indicat că, în timp ce victima se afla la locul de muncă, în incinta unui salon de înfrumuseţare de pe raza municipiului Braşov, în urma unui conflict mai vechi, suspectul a agresat-o pe victimă, lovind-o cu un laptop în zona capului, aspect care a creat o stare de temere în rândul celorlalţi clienţi, scrie newsbv.ro.

În urma cercetărilor desfăşurate cu operativitate, suspectul a fost identificat, faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Sursă info.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA