AcasăActualitate112CAZ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – Doi polițiști au fost agresați de către doi...

CAZ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – Doi polițiști au fost agresați de către doi bărbați de etnie romă din cauza unor cai

DISTRIBUIȚI

CAZ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD  Duminică după-masă, șeful de post și un agent de la Josenii Bârgăului au fost agresați de doi bărbați de etnie romă din localitate. Cei doi au fost în prima fază reținuți, iar ulterior arestați pentru 30 de zile.

În acest weekend, șeful de post și un agent de la Josenii Bârgăului au fost agresați de doi indivizi de etnie romă din aceeași localitate. Incidentul s-a petrecut duminică după-masă, între localitățile Livezile și Dorolea.

Potrivit unor surse Bistrițeanul.ro, totul ar fi pornit de la un schimb de cai. Unul dintre agresori ar fi făcut schimb de cai cu tatăl său, acesta din urmă având de achitat și o diferență de 400-500 de lei pe lângă animal. Bărbatul s-a angajat că achită suma respectivă într-o lună, însă cel cu care a făcut târgul i-a cerut banii mai repede.

Cum bărbatul nu a avut de unde să îi dea banii, cei doi agresori au vrut să îi ia un cal cu forța din grajd, moment în care acesta a sunat la 112. La fața locului au apărut șeful de post din Josenii Bârgăului și un agent.

Agresorii au sărit la bătaie la polițiști și ar fi încercat să îi lovească cu o scândură în cap pe oamenii legii. Unul dintre polițiști a apelat la sprayul paralizant din dotare și a pulverizat spre agresori. Polițiștii au chemat în ajutor mascații care i-au imobilizat pe cei doi și transportat la IPJ BN.

Aceleași surse au precizat pentru Bistrițeanul.ro faptul că unul dintre ei ar fi atacat și un sătean cu furca. Cei doi, care, potrivit autorităților locale au mai făcut probleme în zonă, au fost reținuți în primă fază pentru 24 de ore, fiind ulterior arestați pentru 30 de zile pentru ultraj.

Unul dintre cei doi agresori are antecedente penale, fiind condamnat în anul 2016 la 9 luni de închisoare cu executare pentru lovire și alte violențe, tulburarea liniștii publice și amenințare.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA