AcasăLifestyleCauți un barbershop în Bistrița? Stailer te ajută în acest sens!

Cauți un barbershop în Bistrița? Stailer te ajută în acest sens!

DISTRIBUIȚI

Acum că perioada sărbătorilor se apropie cu pași repezi majoritatea saloanelor au început deja programările pentru luna decembrie. Doresc să aibă o ordine în programări și să știe exact cam câte ore pe zi vor petrece în salon. Și este de la sine înțeles, cu atât de multe treburi în plan, tehnicienii și hairstyliștii doresc să-și dozeze timpul în așa fel încât să le facă pe toate.

O variantă utilă atât pentru ei, dar și pentru tine ca și client prin prisma căreia îți poți face o programare rapid este Stailer. Platforma sau aplicația cu același nume te ajută să te programezi în timp util, iar pe ei să contorizeze cu exactitate numărul acestora. Cauti un barbershop in Bistrita sau un salon de manichiură în București? Folosind Stailer beneficiezi de o listă întreagă de saloane de unde îl poți alege pe cel preferat.

De ce să treci la un alt nivel privind programările la saloanele de beauty?

Pentru că trăim într-o eră dominată de tehnologie, aplicațiile de tot felul ne ajută să plătim facturi și să comandăm mâncare în orice moment al zilei. De ce să nu existe și o aplicație prin care poți face o programare la un salon de beauty sau la un barbershop? Stailer s-a născut din dorința renunțării la vechile procedee prin care se realiza o programare, apelul telefonic, mai pe scurt.

Platforma Stailer poate fi accesată de pe laptop, PC sau telefon mobil. Selectezi orașul și serviciul dorit, iar lista saloanelor îți este afișată de îndată. Poți vedea programul în timp real al hairstylistului și astfel să stabilești o programare în intervalul în care ești liber. Fără prea multe complicații.

Atât femeile, cât și bărbații au nevoie de serviciile unui salon în care au încredere. Există mulți care au avut parte în trecut de experiențe neplăcute și pentru o perioadă au ales să nu mai apeleze la serviciile saloanelor. Folosind Stailer nu mai ai această grijă. Saloanele înscrise sunt unele premium în care te poți lăsa cu încredere pe mâinile tehnicienilor.

Descarcă aplicația Stailer și programează-te în voie

Aplicația Stailer poate fi descărcată din App Store, Google Play sau App Gallery, în funcție de modelul telefonului. Este gratuită și poți face programări nelimitate. Observi astfel o modernizare și o trecere către un nivel privind industria de beauty. Poți face programări și pentru cei dragi.

În caz că ai tendința să uiți de programări, aplicația Stailer te poate anunța când se apropie vizita ta în salon. O setezi din telefon, iar în ziua respectivă vei primi o notificare pentru a-ți reaminti de aceasta. Dacă nu mai poți ajunge în ziua respectivă poți solicita reprogramarea ei tot de acolo.

Vezi saloane cu epilare definitiva in Bistrita sau saloane care oferă servicii profesionale de make-up în aplicația Stailer. De acum nu mai trebuie să colinzi străduțele pentru a găsi un loc unde te poți programa de îndată. O accesezi și o folosești când vrei tu. În pagina oficială stailer.ro găsești mai multe informații și detalii despre saloanele și serviciile aferente

Contact:

[email protected]

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA