AcasăActualitate112CĂUTAT ÎN BELGIA - Urmărit internaţional, depistat în Făureşti de poliţiştii maramureşeni

CĂUTAT ÎN BELGIA – Urmărit internaţional, depistat în Făureşti de poliţiştii maramureşeni

DISTRIBUIȚI

CĂUTAT ÎN BELGIA Poliţiştii din Maramureş au depistat un bărbat urmărit internaţional de autorităţile din Belgia, pentru infracţiuni contra proprietăţii şi persoanei.

Pentru depistarea persoanei urmărite, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române.

În 11 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au depistat, pe raza localităţii Făureşti, un tânăr de 20 de ani, urmărit internaţional.

Pe numele său organele judiciare din Belgia au emis mandat european de arestare pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii şi persoanei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost reţinut şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj Napoca şi ulterior Curţii de Apel Cluj Napoca care a dispus arestarea pe o perioadă de 30 de zile.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Citeşte şi PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI – Ce se va întâmpla cu vremea începând de luni, 18 decembrie

Te-ar putea interesa şi BULETINUL RUTIER PENTRU 12 DECEMBRIE – Pe drumurile din Maramureş se circulă normal, în condiţii de iarnă, carosabilul fiind curat şi umed

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA