AcasăActualitate112CĂUTAT DE POLIŢIŞTII DIN CONSTANŢA - Un utilaj în valoare de 15.000...

CĂUTAT DE POLIŢIŞTII DIN CONSTANŢA – Un utilaj în valoare de 15.000 de euro, găsit în spatele unei case din Dumbrăviţa

DISTRIBUIȚI

CĂUTAT DE POLIŢIŞTII DIN CONSTANŢA  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au depistat în spatele unui imobil din Dumbrăviţa un utilaj de 15.000 de euro. Tractorul face obiectul unei semnalări în Sistemul Informatic Schengen.

Vineri, 29 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sprijiniți de cei din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Groși au depistat, pe rază localității Dumbrăvița, un utilaj care era căutat de polițiștii din Constanța din 28 decembrie.

Din cercetăris-a constatat că utilajul a fost achiziționat recent din Polonia de către administratorul unei societăți comerciale cu sediul în Constanța. Dar a fost dobândit fraudulos de bărbatul în posesia căruia a fost găsit.

Utilajul, în valoare de 15 000 de euro, care aparține unei societăți comerciale, a fost indisponibilizat la sediul IPJ Maramureş în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub, iar bărbatul în posesia căruia a fost găsit este cercetat de politişti sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA