AcasăActualitate112CĂUTĂRILE IAU SFÂRȘIT - A fost găsit și trupul bărbatului din mașina...

CĂUTĂRILE IAU SFÂRȘIT – A fost găsit și trupul bărbatului din mașina căzută în Dunăre

DISTRIBUIȚI

CĂUTĂRILE IAU SFÂRȘIT  A fost găsită și ultima victimă a accidentului de acum 3 săptămâni, când o mașină a căzut în Dunăre.  E vorba de bărbatul de 48 de ani. Soția și cei doi copii, morți și ei în tragicul accident, au fost deja scoți din apele Dunării.

A fost găsită și ultima victimă a accidentului de acum 3 săptămâni, când o mașină a căzut în Dunăre. E vorba de bărbatul de 48 de ani. Soția și cei doi copii, morți și ei în tragicul accident, au fost deja scoți din apele Dunării. Trupul bărbatului, care a pierit în accidentul din județul Caraș Severin, a fost găsit de autorităţile sârbeşti la 44 de kilometri distanță.

A fost identificat pentru că avea asupra lui un act de identitate. Autoritățile române vor face demersuri ca bărbatul să nu fie înmormântat în țara vecină, așa cum s-a întâmplat cu soția lui.

În mașină se aflau în momentul accidentului de la începutul lunii, și cei doi copii ai familiei, care au murit și ei. Singurul supraviețuitor a fost șoferul, cercetat acum penal pentru ucidere din culpă.

De asemenea, ministerul Transporturilor a început o anchetă pentru a stabili de ce nu existau parapete în zonă, iar doi șefi de la Drumuri au fost demiși.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA