AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ A FOST GĂSITĂ - Tănăra din Baia Sprie dată dispărută a...

ACTUALIZARE/ A FOST GĂSITĂ – Tănăra din Baia Sprie dată dispărută a fost doar până la… Cluj

DISTRIBUIȚI

Astăzi, poliţişti din Baia Sprie au fost sesizați de către un bărbat de 78 de ani din oraș, cu privire la faptul că, nepoata sa, Ceteraș Ioana Cristina, de 21 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, ochi albaștri, poartă ochelari de vedere.

La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră prevăzută cu blană la capișon, pantaloni de culoare închisă, adidași de culoare albă și, totodată, purta un ghiozdan de culoare maro de dimensiune mică și o umbrelă de culoare gri.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la tânăra dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

Tânăra de 21 de ani din Baia Sprie dată dispărută a fost găsită pe raza orașului de domiciliu. Mai mult, în cursul zilei de ieri, aceasta a publicat un comentariu tocmai la articolul ActualMM.ro în care spune că… a plecat doar până la Cluj. Imediat după ce a fost găsită, a fost invitată la sediul Poliției unde a fost audiată. Conform IPJ Maramureș, tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada “dispariției”.

Urmare a activităților informativ-operative întreprinse, lucrătorii Poliției orașului Baia Sprie au reușit sa identifice tânăra de 21 de ani, dată dispărută în cursul zilei de ieri, 20 noiembrie 2021. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni pe timpul dispariției. Se revocă darea în urmărire a acesteia”, a declarat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA