spot_img
AcasăNews AlertUPDATE - VIDEO - DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ - Căutari disperate la Cicârlău...

UPDATE – VIDEO – DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ – Căutari disperate la Cicârlău pentru gasirea unei femei de 87 ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

Mai mulţi  pădurari, jandarmi şi poliţişti însoţiţi de un câine de urmă au pornit azi dimineata, la ora 8.00, în căutarea unei femei de 87 de ani din Cicârlău. Femeia a dispărut de acasa de mai bine de zece zile şi nimeni nu ştie unde s-ar fi putut dus. Vecinii exclud varianta că femeia s-ar fi rătăcit prin padure pentru că aceasta cunoştea zona foarte bine.

Ultima data a fost văzută de o femeie din sat, căreia bătrâna i-a cerut un borcan de zacuscă. A pornit apoi spre casă, însă nu a mai ajuns.

Si la aceasta ora cautarile continua. Un câine de urmă al jandarmilor maramureşeni incearca sa-i ajute pe căutatori la găsirea femeii. Din păcate, vremea se pare a fi potrivnică acestei acţiuni,  astfel este posibil ca în câteva ore căutarile să fie întrerupte până la încetarea ploii.

ACTUALIZARE 1:

„Bătrâna a fost aici la mine, o zis că vrea să meargă acasă că o aşteaptă fiică-sa. Am condus-o până pe deal, de acolo are de mers ceva până acasă. Ea ştia foarte bine zona ca cum cunosc eu drumul asta. Nu ştiu ce s-o putut întâmpla, nu o mai ştiut drumul sau s-o fi rătăcit ori o fi căzut. Nu ştiu” a spus Violeta Griga, localnică. „Fetele mi-au spus că au văzut-o cum vine pe aici. Eu zic că s-a fi rătăcit ori o fi căzut că era bătrână” spune Rodica Mişcolţi, localnică.

„Am organizat o misiune de căutrare a unei bătrâne de 87 de ani, care a dispărut de la domiciliu de aproximativ 10 zile. Până în acest moment nu avem indicii. Ne-au venit în ajutor colegii de la jandarmeriei, silvicultorii dar şi mulţi localnici” a declarat Vasile Mic, Postul de Poliţie Cicârlău.

ACTUALIZARE 2:

Căutările au încetat din cauza timpului nefavorabil. Echipele de căutare nu au găsit nicio urmă care să le ofere indicii despre locul în care ar putea fi bătrâna.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA