AcasăNews AlertCAUTĂ SUSŢINERE – Elena Udrea a petrecut Revelionul în Maramureş. Politicienii locali...

CAUTĂ SUSŢINERE – Elena Udrea a petrecut Revelionul în Maramureş. Politicienii locali speră să intervină pe lângă Traian Băsescu

DISTRIBUIȚI

Surprize, surprize pentru politicenii maramureşeni în ajunul Anului Nou. În seara zilei de 30 decembrie, telefoanele au zbârnâit şi au fost convocaţi toţi membri PMP, şi nu numai, la o pensiune situată în apropierea municipiului Baia Mare unde urma să ajungă Elena Udrea.

„Lucian Morar a fost cel care a sunat pe toată lumea şi i-a chemat acolo că vine Elena Udrea. Nu a spus nimic despre cine ar fi invitat-o mai ales că era o gaşcă formată din şapte oameni şi ea nu mai face parte din partid. Deşi nu este clar cine a invitat-o,  Morar a făcut oficiile de gazdă”, au precizat surse din PMP.

 

Udrea, care a venit însoţită de iubit, dar şi de asociata împreună cu care deţine Băile Figa, a participat la petrecerea de Revelion la un local situat la ieşirea din Baia Sprie spre Pasul Gutâi unde a petrecut până în zori, deşi participanţii spun că nu a fost la fel de volubilă ca de obicei.

 

„Se vedea că o preocupă ceva, că nu este în apele ei. A stat la masă cu Lucian Morar care i-a vorbit întrega noapte, dar şi cu Doru Dăncuş cu care s-a întreţinut minute bune”, au mai spus sursele.

CAUTĂ SUSȚINERE udrea revelion maramures 2017
Deşi nu este foarte clar cine a invitat-o pe blondă în Maramureş, surse apropiate lui Lucian Morar susţin că acesta ar avea nevoie de sprijin de la Traian Băsescu, iar Elena Udrea ar fi cea care ar putea mijloci dialogul între cei doi. Petrecerile la care a participat, Elena Udrea a profitat de sejurul în Maramureş şi a vizitat câteva dintre atracţiile turistice ale zonei, precum Săpânţa.

Adeverina Pesursescu

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA