AcasăAdministrațieCĂTĂLIN CHERECHEȘ – „Prioritatea mea: dialogul direct, personal cu fiecare băimărean”

CĂTĂLIN CHERECHEȘ – „Prioritatea mea: dialogul direct, personal cu fiecare băimărean”

DISTRIBUIȚI

Primarul ales al municipiului Baia Mare își dedică foarte mult timp dialogului cu cetățenii. Acesta a organizat mai multe întâlniri cu băimărenii, iar audiențele vor continua și în perioada următoare. Cătălin Cherecheș a scris despre întâlnirile cu băimărenii într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

În primele două zile de audiențe, peste 120 de băimăreni și-au spus of-ul primarului:

M-a bucurat să văd interesul manifestat de către băimăreni pentru orele de audiențe cu care am venit în întâmpinarea lor. În decursul celor două zile, miercuri, 24 mai și joi, 25 mai, 120 de băimăreni mi-au spus care sunt problemele cu care se confruntă, dar am primit și sfaturi despre gospodărirea orașului”, a declarat primarul.

Audiențele continuă săptămâna viitoare

Seria întâlnirilor din cartiere va continua săptămâna viitoare, astfel încât fiecare problemă pe care o au cetățenii să fie direct receptată, nu prin directori, șefi de servicii sau angajați. Nu toate problemele cetățenilor se pot rezolva dar sunt cazuri în care unele dintre acestea își găsesc soluția în clipa următoare. Important este ca băimăreanul să se simtă ascultat, respectat și să participe la rezolvarea problemelor orașului”, a continuat Cătălin Cherecheș.

Cherecheș vrea ca Baia Mare să redevină ce a fost în urmă cu un an

Cei mai importanți colaboratori ai mei sunt și vor rămâne băimărenii. Îmi doresc ca exemplul meu de dialog să fie preluat de fiecare angajat al primăriei. Vă mulțumesc pentru faptul că mi-ați întărit încă o dată ideea de a nu renunța la a face bine pentru Baia Mare și pentru băimăreni. Împreună, cu curaj și multă iubire pentru oraș putem face ca Baia Mare să redevină ceea ce a fost în urmă cu un an de zile. Și pentru acest lucru vom lupta împreună”, a mai scris primarul municipiului Baia Mare pe Facebook.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA