AcasăEvenimentCĂTĂLIN CHERECHEȘ: "Nu dau 2 lei pe partidele politice din România (…)...

CĂTĂLIN CHERECHEȘ: „Nu dau 2 lei pe partidele politice din România (…) Nu candidez nici din partea PSD, nici din partea PNL, voi candida din partea comunității”

DISTRIBUIȚI

CĂTĂLIN CHERECHEȘ  La Asociația Caspev din Baia Mare a avut loc joi, 27 februarie, lansarea celei de a cincea ediții a revistei „Seniorul Băimărean”. Nu a lipsit de la eveniment nici primarul Cătălin Cherecheș, care le-a vorbit celor prezenți, un public generos dealtfel, inclusiv despre alegerile locale și partide politice.

Am profitat de această ocazie și pentru a mă consulta cu seniorii, cum fac adesea, despre tot ceea ce e important pentru comunitatea și orașul nostru. Am solicitat opinia lor cu privire la persoana din rândul lor care să fie în echipa mea. Nu candidez nici din partea PSD, nici din partea PNL, voi candida din partea comunității și, cum am obișnuit, în echipa mea pentru Baia Mare, pe lângă profesioniști din diverse domenii, apreciați și respectați, tineri dinamici și interesați de bunăstarea comunității și viitorul orașului nostru, vor exista și seniori. L-am propus în continuare pe dl Lupșa Ștefan, președintele Caspev, iar seniorii au acceptat cu bucurie. Are o experiență cum puțini au în domeniul construcțiilor, dar și în zona socială, are coloană vertebrală și știe să argumenteze. Apreciez oamenii ca el care îți spun ce cred, direct în față, chiar dacă nu e confortabil, indiferent de ce reacții ar putea să aibă parte”, a spus primarul Cătălin Cherecheș.

Chiar dacă a fost în mai multe partide politice în ultimii ani, nu a ascuns niciodată că a luat aceste decizii mereu în funcție de nevoile comunității și ale orașului, nu din plăcerea de a fi afiliat vreunui partid. Cei care urmăresc activitatea sa nu vor fi, deci, surprinși de declarațiile primarului, care le-a zis vârstnicilor:

Nu dau 2 lei pe partidele politice din România 🙂 Nu voi reprezenta nici un partid politic, voi reprezenta strict comunitatea și orașul, așa cum am făcut și până acum. Baia Mare nu are nevoie de partide politice. Baia Mare și băimărenii au nevoie de oameni profesioniști, harnici, care ascultă oamenii, care muncesc pentru oameni și pentru comunitate și nu pentru partid. În curând voi anunța formula în care eu și echipa mea vom candida la alegerile locale”, a spus Cătălin Cherecheș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA