AcasăLifestyleCÂȘTIGĂTORII SHOW-ULUI “MIREASA” - Ela și Petrică vor să își cumpere o...

CÂȘTIGĂTORII SHOW-ULUI “MIREASA” – Ela și Petrică vor să își cumpere o casă în Baia Mare cu marele premiu

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ela și Petrică sunt marii câștigători de la „Mireasa”, show-ul matrimonial prezentat de Simona Gherghe la Antena 1. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu pus în joc, după ce timp de o săptămână telespectatorii i-au votat, scrie libertatea.

Duminică, 19 decembrie, a avut loc marea finală de la „Mireasa” sezonul 4. Patru cupluri au ajuns în finală, însă doar trei au decis să se și căsătorească. Ela și Petrică, Raluca și Ion, Alex și Ana au zis DA în cadrul emisiunii, în timp ce Maria și Marius au spus că vor face pasul cel mare în afara competiției. După ce publicul a avut la dispoziție o săptămână să își voteze favoriții, Ela și Petrică au fost desemnați marii câștigători ai sezonului 4 „Mireasa”. Pe locul 2 s-au aflat Alex și Ana, iar pe locul trei Raluca și Ion, conform sursei citate.

Ela și Petrică, cei doi mari câștigători de la „Mireasa” sezonul 4, au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro. „Nu ne vine să credem! Nu ne așteptam! Vrem să ne luăm o casă în Baia Mare cu banii”, au declarat cei doi, după ce au fost anunțați că au câștigat.

Sursă: Libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA