AcasăAdministrațieCASTANE 2019 - Cine cântă și ce evenimente au loc în ultima...

CASTANE 2019 – Cine cântă și ce evenimente au loc în ultima zi a celui mai așteptat festival al toamnei

spot_img

DISTRIBUIȚI

CASTANE 2019  După două zile de distracție și spectacole la nivel înalt am ajuns la ultima zi a festivalului CASTANE 2019. Așa cum era de așteptat, ziua de 29 septembrie va fi una de neuitat pentru băimărenii, maramureșenii și toți ceilalți cetățeni care iau parte anul acesta la sărbătoarea municipiului Baia Mare.

Pe lângă programul artistic de senzație (pe care îl puteți găsi mai jos), evenimentele organizate în ultima zi a festivalului sunt aparte: de la evenimente sportive și până la zeci de expoziții pregătite să-i primească pe cei curioși, dar și târguri de meșteșuguri populare.

Ultima zi a festivalului CASTANE 2019 vine și cu o surpriză culturală: la Teatrul Municipal va avea loc, începând cu ora 19:00, spectacolul „Migranții”, iar intrarea este GRATUITĂ.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate azi, puteți citi AICI.

 

PROGRAM ARTISTIC – cine cântă și unde

 

Organizatorii promit un show de senzație în ultima zi de Castane. Pe lângă un program artistic încărcat cu nume mari ale muzicii folclorice românești, care vor urca începând de la ora 15:00 pe scena din Centrul Vechi, marile nume ale muzicii moderne recunoscute național și internațional vor cânta pe scena de pe bd. Unirii din municipiu. Vă redăm mai jos programul artistic de la cele două scene:

 

Centrul Vechi – de la ora 15:00

Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” și soliștii vocali: Silvia Timiș, Andreea Ghițiu, Alexandru Pop, Diana Topan, Natalia Cosma, Ionuț Teudan, Bianca Latiș, Florin Gherman, Marcela Latiș, Ionuț Sima, Ghiță Breban, Denis Cupșe, Gabriela Ardusătan, Mariana Cușner, Ramona Darha, Sonia Rațiu-Danciu, Bianca Botișan, Rafila Bărbos, Livia Neag Nistea cu participarea orchestrei și a corpului de balet.

Artiști invitați: Dinu Iancu Sălăjanu, Angela Rusu, Florentina și Petre Giurgi
Ansamblul de dansuri ”Coconii Maramureșului” – Ansamblul Profesionist ”Drăgan Muntean” din Deva, soliști vocali: Ciprian Roman, Cristian Fodor și Ovidiu Olari cu participarea orchestrei și a corpului de balet.

 

Bulevardul Unirii – de la ora 18:45

Surpriza serii vine, însă, la scena de pe bulevardul Unirii. După ce timp de două zile băimărenii au avut parte de mari nume ale muzicii internaționale, ATB și Paul Van Dyk, ultima zi a festivalului nu putea să dezamăgească. Astfel, începând cu ora 23:15, pe scena din Baia Mare va urca renumitul DJ Burak Yeter.

Vă redăm mai jos programul artistic, pe ore, al scenei de pe bd. Unirii.

Ora 18:45 – Mira & Band
Ora 19:35 – Antonia
Ora 20:25 – Inna
Ora 21:15 – Carla’s Dreams
Ora 22:15 – Delia
Ora 23:15 – DJ Burak Yeter

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA