AcasăEvenimentCASTANE 2019 - Ce artiști vor urca pe scenă și cu ce...

CASTANE 2019 – Ce artiști vor urca pe scenă și cu ce noutăți vine Primăria Baia Mare în acest an

DISTRIBUIȚI

CASTANE 2019  Se anunță o nouă ediție de senzație a săbătorii tradiționale a municipiului Baia Mare care, în ultimii ani, a adus mii de oameni din toate părțile țării, chiar și din străinătate, mai ales datorită bunei organizări și a artiștilor de renume național și internațional prezenți pe scena băimăreană. Primarul Cătălin Cherecheș a anunțat noutăți pentru ediția din acest an a sărbătorii.

Vom face Sărbătoarea Castanelor sub egida acestui proiect și vom începe prin prezentarea la Bruxelles în 10 – 11 septembrie, prin bunăvoința și cu sprijinul reprezentanței României la Comisia Europenă, a proiectului Baia Mare Capitală Europeană a Tineretului în 2022. Va fi o chestiune care va scoate în evidență proiectul, municipiul Baia Mare dar și tot ceea ce înseamnă efortul pe care l-a făcut autoritatea locală și entitățile civice cu privire la acest proiect. Ulterior vom prezenta municipiul Baia Mare și acest proiect celorlalte trei capitale ale tineretului, pentru ca ulterior să generăm consultările cu tineretul chiar de Sărbătoarea Castanelor, astfel încât ei să înțeleagă acest proiect și să participe la realizarea practică a acestuia.

Vom realiza de asemenea și o conferință intitulată Baia-Mare 2030 raportat la strategia de tineret, lucruri care țin de evoluția orașului în raport cu ceea ce însemnă comunitatea tânără a municipiului, pentru că la mijlocul lunii octombrie să fie prezentată strategia de tineret a municipiului Baia Mare, un act oficial, respectiv un argument al candidaturii noastre pentru titlul de Capitală Europenă a Tineretului pe care îl vom depune în fața juriului de la Bruxelles pe 15 noiembrie”, a spus Cătălin Cherecheș primarul municipiului Baia Mare.

Artiști de renume național și internațional, prezenți pe scena băimăreană

Pe scena mare vor cânta, în fiecare seară, în deschidere, câte două trupe locale apoi vor fi artiștii relevanți și formațiile. Este vorba despre: Inna, Delia, Andra, Irina Rimes, Smiley și BUG Mafia, Carla’s Dreams, Direcția 5, Holograf și alții. Vom avea doi DJ naționali, pe zi și câte un DJ internațional relevant în fiecare seară. La scena din centrul vechi va cânta Gașca Zurli și aici vor fi concerte de muzică veche, folk și folclorică. Fanfara va cânta câte o oră în fiecare zi”, a declarat primarul municipiului Baia Mare.

After party și zonă cu pavilioane lângă scenă

„Doresc să facem și un after party, care va fi între 00:00 și 03:00, dar am în vedere două locații și încă nu ne-am decis pe care să o alegem. Ca și o noutate, lângă scena mare doresc să facem o zonă exclusivistă, tip loje, cu pavilioane, iar locurile să poată fi ocupate doar contra cost.Va fi un pachet care se va ridica la aproximativ 150 de lei” a mai adăugat Cătălin Chereches.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA