AcasăAdministrațieCASTANE 2019 - Ce artiști vor face show pe scenele de pe...

CASTANE 2019 – Ce artiști vor face show pe scenele de pe bulevardul Unirii și Centrul Vechi, plus alte evenimente sâmbătă, 28 septembrie

DISTRIBUIȚI

CASTANE 2019   A doua zi a festivalului CASTANE 2019 promite și mai multe surprize plăcute pentru toți băimărenii, maramureșenii dar și ceilalți cetățeni veniți din diferite județe ale țării pentru a lua parte la cel mai așteptat eveniment al toamnei.

 

EVENIMENTE

 

Zecile de expoziții permanente sau temporare, minerale, arheologice dar și deja vestita expoziție EXPOFLORA vor încânta ochii tuturor celor care le vor călca pragul azi (vezi AICI întreaga listă a expozițiilor și orele la care pot fi vizitate). Desigur, asta nu e tot: cluburile FIT Expert și Simared organizează evenimentele Natura – SPORT – Sănătate – Yoga Power; Yoga Kids; Cross Fit; Step tone & Coreo, la care toți iubitorii de sport sunt așteptați să ia parte. Locație: Clubul Simared.

Stadionul de Atletism va fi și el plin azi: Asociația Județeană Sportul pentru Toți Maramureș, AS Club Atletic, organizează începând cu ora 15:30 concursul de atletism pentru copii „Cupa Aghistinelor”.

În Centrul Vechi și Piața Cetății vor avea loc demonstrații de zumba și arte marțiale, organizate de Clubul Sportiv Win Chun Baia Mare.

Pentru a vedea lista completă a evenimentelor cu locațiile și orele la care se vor desfășura, click AICI.

 

CONCERTE

 

Cum altfel s-ar putea încheia a doua zi a festivalului CASTANE 2019 decât cu un program artistic senzațional, împărțit pe cele două scene montate în oraș.

Fanfara Municipală Baia Mare va susține și ea un concert de promenadă, începând cu ora 17:00, în Parcul Municipal „Regina Maria”.

 

Show de zile mari la scena de pe bulevardul Unirii

 

De la ora 20:00, pe scena amplasată pe bulevardul Unirii din municipiu vor urca cei mai în vogă artiști români. Dar, pentru că este cel mai așteptat eveniment al toamnei, organizatorii nu s-au rezumat la atât: unul dintre cei mai de succes DJ-i internaționali, Paul Van Dyk este pregătit să le ofere băimărenilor o seară de neuitat!

Pe scenă vor mai urca și îndrăgiții artiști Ioana Ignat, Irina Rimes, Vunk și B.U.G. Mafia.

 

ActualMM

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA