AcasăEvenimentCASTANE 2018 – Programul ultimei zile de Castane: Goran Bregovic și DJ...

CASTANE 2018 – Programul ultimei zile de Castane: Goran Bregovic și DJ Mahmut Orhan urcă pe scena băimăreană

DISTRIBUIȚI

CASTANE 2018  Ultima zi a festivalului Castane 2018 le aduce băimărenilor surprize și distracții pe măsura așteptărilor. Parade, muzică, dansuri și un impresionant spectacol de artificii care va lumina cerul orașului îi așteaptă pe cei care au decis să ia parte la unul dintre cele mai cunoscute sărbători din țară.

Programul artistic de astăzi al Castanelor 2018 va fi deschis de către două ansambluri de muzică folclorică cunoscute la nivel național.

Începând cu ora 14:00, la scena din Centrul Vechi, Ansamblul Profesionist „Crișana” din oradea cu soliștii instrumentali Cornel Borza, Felicia Costin, Luminița Tomuța, Otilia Haragoș și Cornelia Covaciu, dar și Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” cu soliștii vocali Angelica Flutur, Traian Jurchela, Alexandru Pugna, Tinu Vereșezan, Constantin Lătărețu, Dumitru Dobrican, Angela Buciu, Diana Cârlig și Ionuț Bledea, Voichita Nemeș Andreica, Ioana Pricop, Leontina Dorca, Carmen Sas, Andreea Ghițiu, Cecilia Bozga, Bianca Latiș, Mariana Cușner, Virginia Irimuș, Ionuț Sima, Natalia Cozma, Bianca Botișan, Carmen Ștețco, Alexandru Pop, Aida Lihet, Oana Font vor aduce distracția în prim-plan la Baia Mare. De asemenea, împreună cu orchestra și a corpul de balet a Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”, vom avea parte de un moment artistic în memoria marelui taragotist maramureșean Dumitru Fărcaș.

Florentina și Petre Giurgi, alături de Ansamblul Folcloric „Feciorii și Fetele de pe Mara” , Desești și dansatorii Ansamblului Folcloric Național „Transilvania” vor anima Centrul Vechi al municipiului cu muzică și dansuri din zonele Ținutul Năsăudului, Oltenia și Bucovina.

Marea surpriză a ultimei zile de castane va consta în programul artistic pregătit pentru băimăreni pe scena de pe Bulevardul Unirii, program artistic pentru care români din toată țara au venit la Baia Mare.

De la ora 19:00, pe scenă va urca trupa Gipsy Casual, DJ Sava & Carine & DDY Nunes, dar și artiștii de renume mondial Goran Bregovic și DJ Mahmut Orhan.

De la ora 19:30, municipalitatea a pregătit parada de închidere a evenimentului Castane 2018, traseul ales fiind Centrul Vechi – strada Gheorghe Șincai – Bulevardul Unirii.

De la ora 22:00, băimărenii vor putea admira un spectacol de artificii care va lumina cerul deasupra orașului.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA