AcasăEvenimentCARITABIL - Fundația „Paula’s Angels” a mai făcut o acţiune caritabilă

CARITABIL – Fundația „Paula’s Angels” a mai făcut o acţiune caritabilă

DISTRIBUIȚI

Fundaţia „Paula’s Angels” înfiinţată în memoria Paulei Dindiligan, adolescenta ucisă de iubitul ei a doua zi de Crăciun, a mai făcut o acţiune caritabilă. De data aceasta beneficiari ai generozităţii a fost o familie cu nouă copii din judeţul Botoşani. Anca Dindiligan a văzut drama copiilor care dorm cu rândul în sobă şi mănâncă mămăligă cu ceapă, însă au doar note de 9 şi de 10, pe pagina de Internet a lui Vasile Hotca, un alt băimărean care se implică des în acţiuni caritabile. „Am văzut la Vasile, l-am sunat şi am întrebat cu ce pot să ajut. S-au legat toate pentru că am primit o maşină de spălat, mobilier, detergent, mâncare”, a punctat Anca Dindiligan.

Ajutorul trimis pruncilor din Botoşani nu este prima acţiune în care se implică fundaţia Ancăi Dindiligan şi, cu siguranţă, nici ultima.

„Este a doua acţiune caritabilă. Prima am avut-o înainte de Sărbătorile Pascale împreună cu Asociaţia Heidenroslein, când am dus unei doamne paralizate, care are trei copii, alimente şi haine pentu cei mici. Trăiesc doar din alocaţia celor mici şi un mic ajutor de handicap. Urmează o a treia, un spectacol caritabil iar încasările vor ajunge la Mihăiţă Drimuş din Sighetu Marmaţiei, băieţelul care a mai fost beneficiarul unui astfel de spectacol. Are nevoie de bani pentru a continua tratamentul, iar o altă parte din bani vor ajunge la o fetiţă din Şomcuta Mare, bolnavă de leucemie în ultima fază”, a declarat Anca Dindiligan, fondatorul Fundaţiei „Paula’s Angels”.

De asemenea, fundaţia va beneficia şi de încasările de la o prezentare de produse ale unei firme internaţionale care comercializează cosmetice.

Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA