AcasăslolvaciaCARITABIL - Concertul „Ajută pentru a fi ajutat” a ajuns la a...

CARITABIL – Concertul „Ajută pentru a fi ajutat” a ajuns la a V-a ediţie. Banii adunaţi vor ajunge la Spitalul Judeţean de Urgenţă

DISTRIBUIȚI

În preajma sărbătorilor de iarnă va avea loc cea de-a V-a ediţie a concertului caritabil „Ajută pentru a fi ajutat”. Evenimentul caritabil este organizat de Asociaţia Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriş”şi are drept scop sprijinirea unităţii medicale pentru dotarea cu aparatură modernă şi eficientă.

“Spectacolul poartă denumirea sloganului asociaţiei tocmai pentru a scoate în evidenţă necesitatea implicării fiecăruia dintre noi, pentru a duce la îndeplinire obiectivul imediat propus, dotarea Laboratorului de Angiografie şi Cateterism Cardiac. Înţelegând acest lucru şi fiind dornici să dea o mână de ajutor, toţi artiştii şi meşterii populari invitaţi să participe, au răspuns da. Ca şi în anii trecuţi, evenimentul va prezenta un concert extraordinar, iar de pe scenă ne vor cânta şi încânta nume reprezentative: – celebrul bluesman AG WEINBERGER, iar de la Cluj Napoca, trupa ARPI & ZIP BAND”, spun organizatorii.

Pe lângă prestaţia deosebită a artiştilor menţionaţi, în foaierul Teatrului Municipal Baia Mare, se va organiza un mini-târg prezentat de meşteri populari din Maramureş, unde publicul va putea admira, cumpăra sau gusta diverse produse tradiţionale de Crăciun.

Participanții vor fi întâmpinați, ca de fiecare dată, cu o cană cu vin fiert, pancove, prăjituri de casă şi alte surprize plăcute.

Evenimentul va avea loc joi, 10 decembrie 2015, la ora 19:00, la Teatrul Municipal Baia Mare, iar fondurile strânse vor fi direcţionate pentru dotarea Laboratorului de Angiografie şi Cateterism Cardiac al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. C-tin Opriş” Baia Mare.

Ana Pop

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA