spot_img
Acasăsinucidere maramuresCARITABIL - Concert de colinde pe scena Teatrului de Papusi "Glasul Craciunului"

CARITABIL – Concert de colinde pe scena Teatrului de Papusi „Glasul Craciunului”

DISTRIBUIȚI

Fiind în spiritul Crăciunului, Clubul Interact Baia Mare, în parteneriat cu cluburile Rotaract TEAM Baia Mare şi Rotary 2005 Baia Mare, doreşte să le facă o bucurie copiilor din casele de tip familial şi să le ofere un motiv să zâmbească. Aşadar, clubul va organiza pe data de 23 decembrie 2012 un concert caritabil de colinde al cărui scop este de a strânge donaţii pentru cei mai puţin norocoşi.

Vă invităm să participaţi la un spectacol magic, unde începând cu ora 1700, scena Teatrului de Păpuşi al municipiului Baia Mare va fi ocupată pe durata a două ore de trei coruri bisericeşti: cel din Tămaia, cel din Mogoşeşti şi cel al bisericii cu Hramul Adormirii Maicii Domnului, cărora li se vor alătura patru talente locale. Intrarea la spectacol se va face pe bază de donaţie.

Interact este un serviciu al Rotary International pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani. Cluburile Interact sunt sponsorizate de cluburile locale ale Rotary, care ofera suport si indrumare. Cluburile Interact se autogestioneaza si se autofinanteaza.
In fiecare an, cluburile Interact duc la bun sfarsit cel putin doua proiecte de servire a comunitatii: unul care atinge intelegerea de internationalism iar altul social pentru comunitate. Prin aceste eforturi, tinerii din Interact dezvolta o retea a prieteniei cu cei din cluburile locale si internationale.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA