AcasăActualitate112CARIERĂ INFRACŢIONALĂ - De la 8 la 14 ani a comis nouă...

CARIERĂ INFRACŢIONALĂ – De la 8 la 14 ani a comis nouă fapte confirmate cu un prejudiciu ce se ridică la circa 60.000 de lei

spot_img

DISTRIBUIȚI

CARIERĂ INFRACŢIONALĂ Băiatul şi-ar fi început cariera infracţională încă din fragedă pruncie. De la 8 ani, minorul fură fără oprire, iar la 14 ani este recunoscut care unul dintre cei mai prolifici hoţi din vestul ţării.

Este vorba despre un puşti din Arad, care până la această vârstă şi-a creat o reputaţie printre infractorii din oraş, scrie Observator.

Are până acum în palmares nouă fapte confirmate cu un prejudiciu ce se ridică la aproximativ 60.000 de lei, constând în bani, bunuri electrocasnice şi bijuterii.

Însă, poliţiştii îl bănuiesc de cel puţin 50 de furturi din locuinţe, începând cu vârstă de 8 ani.

Modul de operare era unul simplu. Acesta intră ziua în amiază mare în casele oamenilor, după ce sarea gardul, spărgea geamurile, lua tot ce găsea la îndemână şi dispărea repede.

A fost prins în data de 17 august de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, în urmă unei acţiuni organizate, iar de atunci se află în arestul IPJ Arad.

Băiatul provine dintr-o familie dezorganizată: mama este plecată în Italia, tatăl încarcerat în penitenciar, singurele rude ale băiatului fiind bunicii care locuiesc în Arad.

Info

Citeşte şi ÎN TIMP CE SE JUCA ÎN CIMITIR – Un copil de opt ani a fost strivit de o cruce

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA