AcasăActualitate112CARIERA ÎN POLIŢIE I SE CAM TERMINĂ - Șeful Poliției Tășnad s-a...

CARIERA ÎN POLIŢIE I SE CAM TERMINĂ – Șeful Poliției Tășnad s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident rutier

DISTRIBUIȚI

CARIERA ÎN POLIŢIE I SE CAM TERMINĂ Șeful Poliției Orașului Tășnad, comisar șef Dorel Chivari, a fost protagonistul unui accident rutier. Totul s-a petrecut luni, în jurul orei 18.40, în localitatea Ghenci, la câțiva kilometri de Carei.

Ofițerul de poliție ar fi încercat să iasă de pe un drum secundar pe Drumul Național 1 F, dar nu ar fi observat un alt autoturism, care ar fi circulat pe drumul cu prioritate.

Cele două mașini au intrat în coliziune, dar, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, scrie Presa SM.

Supus testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 1,08 în aerul expirat.

Șeful Poliției Tășnad nu se afla în timpul serviciului, ci în concediu de odihnă. Cu toate acestea cariera acestuia în Poliția Română se cam încheie aici.

Comisar șef Dorel Chivari a îmbrăcat prima dată uniforma de jandarm, după care a trecut în Poliția Română. A intrat în corpul ofițerilor după absolvirea unei facultăți, devenind șef al Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Carei. Ulterior, a fost avansat în funcția de șef al Poliției Tășnad.

Dorel Chivari este un personaj discret, el neavând prea mari aspirații pentru șefia Inspectoratului Județean de Poliție, la fel ca și predecesorii săi. Acesta s-a mulțumit cu funcții pe la Carei și Tășnad.

Dorel Chivari este, potrivit declarației sale de avere, unul dintre cei mai înstăriți șefi din Inspectoratul Județean de Poliție, care a ajuns să dețină – prin moștenire sau cumpărare – mai multe suprafețe de teren, imobile și autovehicule.

Șeful Poliției Tășnad, comisarul șef Dorel Chivari, pare să fie unul dintre cei mai avuți ofițeri de poliție. Acesta deține mai multe suprafețe de teren și clădiri. Chivari are jumătate dintr-un teren de 6,5 hectare, dobândit în 2014 prin cumpărare, jumătate dintr-un teren de 1.400 de metri pătrați intrat în posesia lui în 2009 prin cumpărare, un teren de 0,58 hectare moștenit în 2015, un teren de 3,31 hectare moștenit în 2012, un teren de 2.015 mp dobândit în 2010, un teren de 406 mp intrat în posesia lui tot în 2010, respectiv un teren de 9,25 hectare dobândit în anul 2015.

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA