AcasăLifestyleCare este secretului succesului unui joc la cazino?

Care este secretului succesului unui joc la cazino?

DISTRIBUIȚI

Te-ai întrebat vreodată cum fac cei care câștigă în serie la jocurile de noroc? Oare cum au studiat jocurile, ce fac diferit față de cei care nu au același noroc? Care e secretul lor, hai să vedem împreună ce poți și tu să faci pentru mai mult noroc la jocurile… cu noroc.

#1. Păstrează aproape un jurnal de jocuri

Ar putea suna ciudat, dar să știi că te poate ajuta ținerea unei oarecare evidențe a obiceiurilor tale de pariere, acest lucru putând fi posibil printr-un așa numit jurnal de jocuri de noroc. La început, jurnalul te poate ajuta să faci calcule privind cheltuielile pe care le ai din timp în timp cu hobby-ul tău, precum și câștigurile obținute prin acest hobby. Astfel, vei putea urmări dacă ai realizat sau nu profit prin ținerea evidenței privind numărul de câștiguri și pierderi. De exemplu dacă ai câștigat un jackpot, poți trece în jurnal pentru reducerea pierderilor, dacă e cazul, și pentru a-ți echilibra balanța.

#2. Nu investi mai mulți bani decât îți permiți să pierzi

Nu uita, e bine să respecți planul tău de pariere pentru că astfel te vei scuti de niște pierderi urâte și nervi consumați inutil. Astfel, înainte să joci, asigură-te de toate cheltuielile necesare din viața de zi cu zi și asumă-ți că, dacă vei continua să pierzi sau să câștigi, prin jocuri, vei respecta totuși planul stabilit pentru a evita cheltuielile inutile și nenecesare.

#3. Urmărește scăderea volatilității și pariază atunci!

Un subiect controversat, dar ignorat de mulți experți este volatilitatea jocurilor. Acesta este de fapt un termen care descrie cel mai bine gradul de incertitudine sau chiar risc pe care un joc îl prezintă și deseori este asociat cu pierderea unei mize pariate. Ca cifră, volatilitatea indică de fapt cât de des pot anticipa jucătorii că pot câștiga jocul. Presupune ca jocurile cu șanse mai mici de câștig ar putea fi jucate prin plasarea unor pariuri cu volatilitate mai mică, cu scopul de a le transforma într-o opțiune bună de plasare a pariurilor.

#4. Joacă în perioade scurte

Asemeni bursei, și la jocurile de noroc e bine de ținut cont de perioadele în care merită jucat sau pariat. Odată ce crește numărul pariurilor, cresc și șansele de câștig, chiar dacă mizele pariate sunt mai mici, ele fiind mai multe, cresc șansele de a se obține rezultate prezise de jucător.

Totuși odată ce crește și frecvența jocului, cu atât și șansele de a cheltui o sumă mare de bani sunt și ele mai mari. În concluzie, cea mai bună modalitate de a câștiga este de a plasa mai multe pariuri într-un interval de timp mai scurt, iar asta pentru că, indiferent că pierzi, nu vei pierde mulți bani, însă dacă vei câștiga, vei avea o mulțime de bani.

#5. Jocurile de tip slot sunt un categoric ,,NU”

Deși sloturile pot fi mai tentante, ele de obicei îți iau cei mai mulți bani, astfel încât tu ajungi la un buget instabil. Ei bine, atunci când numărul rotirilor și posibilitatea de a câștiga sunt îmbinate, atunci jocurile de tip slot oferă cea mai mică șansă unui jucător de a câștiga. Prin urmare, este recomandabil să le eviți dacă se poate.

#6. Pariază inteligent

Dacă într-adevăr vrei să câștigi întotdeauna atunci când pariezi, e bine să alegi acele jocuri, în care ai un avantaj matematic. De pildă, jocurile de poker și pariurile sportive sunt destul de ușor de jucat, pentru că se învață ușor și, de obicei, cazinourile stabilesc avantajul statistic, iar tu poți estima acest avantaj. În schimb, recomandăm să evitați folosirea unui sistem de pariuri, pentru că vă poate împiedica să plasați pariuri mai mari și poate duce la lipsa profitului.

Nu uita!

Dacă preferi să câștigi la pariuri, e recomandabil să ai grijă, să fii precaut și să înțelegi cum funcționează jocurile și chiar fiecare parte a unui jocului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA