spot_img
AcasăLifestyleCare este modul corect si eficient de a rezolva constatari Groupama?

Care este modul corect si eficient de a rezolva constatari Groupama?

DISTRIBUIȚI

Atunci cand esti implicat intr-un accident auto, unul dintre cele mai importante aspecte este rezolvarea daunelor si ducerea la bun sfarsit a procesului de constatari daune. In cazul in care nu sunt raniti sau victime, aceste aspecte devin cele mai importante.

Totusi, dupa cum bine stii, poti intampina destul de multe dificultati in timpul procesului de constatare. Mai mult decat atat, trebuie sa faci un singur pas gresit pentru a afecta drastic modul in care dauna ta este evaluata.

Asadar, atunci cand vine vorba de constatari Groupama, trebuie sa stii care este modul corect si eficient de a-ti rezolva problemele.

Programarea pentru constatare dauna

Imediat dupa notificarea daunei, e recomandat sa te programezi pentru constatarea acesteia. Astfel, te asiguri ca dosarul tau de dauna va fi creat in cel mai scurt timp de la producerea daunei – si ca nu va trebui sa astepti mult timp pana la evaluarea pagubelor materiale aduse autoturismului tau.

Consultanta in timpul completarii dosarului de dauna

Ar fi ideal, mai ales daca nu ai fost implicat in accidente pana acum, sa beneficiezi si de consultanta in timp ce completezi dosarul de dauna. In cazul celor mai multe servicii de constatari Groupama, acest beneficiu nu este prezent.

Tocmai din acest motiv apar si neintelegeri sau neclaritati in momentul evaluarii daunei.

Programarea la un service profesional si autorizat

Evident, ai nevoie de un service cu adevarat profesional dupa un accident de masina. Doar asa iti poti garanta faptul ca daunele aduse masinii tale sunt rezolvate rapid, eficient si intr-un mod calitativ.

Ar fi de preferat ca aceasta programare sa o faci la centrul de asistenta care se ocupa de constatari Groupama si cu care ai ales sa colaborezi.

Vehicul la schimb pe durata reparatiei masinii tale

Desi poate parea un lucru excentric pentru unii, acest aspect este prezent si in Romania. In loc sa inchiriezi o masina sau sa iti lasi partenerul fara mijloc de transport, service-ul profesional aferent centrului de asistenta ar trebui sa iti poata puna la dispozitie o masina. Costurile, bineinteles, vor fi acoperite de polita de asigurare.

Evaluare corecta in urma unei constatari Groupama

In cele din urma, este de la sine inteles ca orice sofer vrea sa aiba parta de o evaluare corecta a daunei sale. Vrei sa stii ca te poti baza pe polita ta de asigurare si ca un inspector constatator nu va fi motivul pentru care nu iti poti repara masina, printre altele.

Din pacate, acest lucru nu se intampla prea des, in functie de asigurator si mai ales in functie de centrul de asistenta la care ai ales sa incepi procesul de constatari Groupama.

Cum rezolvi corect si eficient o constatare Groupama?

Vrei sa te bucuri de tot ceea ce a fost mentionat si nu numai? Daca raspunsul este da, atunci apeleaza acum la centrul de daune CarsInv!

Cars Inv este un service auto care intelege problemele soferilor romani si vrea sa ii faca pe acestia sa se simta cu adevarat apreciati. Tocmai de aceea, acest service este si un centru de asistenta profesional unde asiguratii Groupama isi pot rezolva daunele rapid si fara batai de cap!

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA