AcasăLifestyleCare este jocul de păcănele care ți se potrivește? Vezi cum poți...

Care este jocul de păcănele care ți se potrivește? Vezi cum poți afla!

DISTRIBUIȚI

Dacă îți place să te relaxezi jucând la păcănele, te poți considera un norocos. În ziua de astăzi, sunt disponibile mii de jocuri, care de care mai diferite. În plus, poți profita de oferte așa cum este Fortuna casino bonus pentru a-ți rotunji bugetul destinat jocurilor sau chiar pentru a juca înainte să depui bani.

Dacă deschizi site-ul unui cazinou de top și vezi că sunt peste 1800 de păcănele, poți fii puțin descumpănit. Cum să găsești jocurile care ți-ar plăcea dintr-o asemenea ofertă? Din fericire, funcțiile de căutare moderne au opțiuni prin care poți face să se afișeze numai sloturile care te-ar putea interesa.

Există un joc pentru orice tip de jucător. Ca să-ți dai seama ce sloturi ți se potrivesc, ar trebui să îți faci „profilul”, răspunzând la întrebări simple. Ce anume urmărești atunci când accesezi un cazinou online?

Vrei să te distrezi mult cu un buget mic?

În mod normal, îți deschizi cont pe o platformă de jocuri de noroc doar pentru a te distra. Ideal este să nu aloci acestui hobby mai mult de 10% din veniturile lunare, astfel încât să nu fii afectat dacă vei pierde banii. Te poți relaxa ore întregi și cu un buget mai mic, de 20 de lei. Pentru aceasta, ți se potrivesc păcănelele cu o rată mare de câștig și cu volatilitate scăzută, care oferă câștiguri mai mici, dar dese. Cel mai probabil, vei seta valoarea minimă a mizei, pentru a juca numărul maxim de învârtiri cu bankroll-ul dat.

Vrei să obții un câștig mare?

Trebuie să știi din start că nu poți ținti un câștig mare dacă ai un buget mic, întrucât plățile sunt direct proporționale cu miza rotirii. De obicei, câștigurile mai mari sunt aduse de păcănelele cu volatilitate ridicată și cu funcții speciale. Nu îți recomandăm acest tip de jocuri dacă nu ești răbdător. O serie necâștigătoare se poate întinde pe zeci de învârtiri. Desigur, este posibil să îți epuizezi bugetul fără să vină runda norocoasă, dar sunt și șanse ca pe ecran să apară mesajul „Big Win”.

Ești jucător „de modă veche”?

Sloturile „ca la aparate” se află încă în topul popularității. Este vorba despre sloturile cu fructe și șeptari, dar și de jocurile care au trei role și trei rânduri. Grafica unora dintre ele reproduce exact aparatele care existau la începuturile acestei industrii. Cu siguranță îți va plăcea să le testezi dacă ești jucător „de modă veche”, care preferă păcănelele simple, ce amintesc trezesc anumite amintiri. Noutatea constă doar în cazinourile online care nu existau pe acea vreme, iar operațiunea de înregistrare pe platformă durează foarte puțin. De exemplu, deschidere cont Fortuna nu ia mai mult de trei minute.

Îți place noul?

În cazul în care îți place să experimentezi tot ce este modern, domeniul jocurilor de noroc este un izvor nesecat de noutăți. Producătorii de sloturi preiau inovațiile tehnologice și le implementează în jocuri. Astfel, s-a ajuns la păcănele cu 243 de linii de plată și peste 117.000 de modalități de câștig (vorbim de mecanismul Megaways, patentat de Big Time Gaming). Practic, câștigi dacă simbolurile se află pe orice poziție pe minim două role adiacente. De asemenea, efectele vizuale și audio transformă sloturile în adevărate desene animate.

Ești genul care preferă poveștile?

Nu este nicio problemă dacă nu ești adeptul sloturilor cu fructe și șeptari. Oferta de jocuri a cazinourilor include jocuri cu teme pentru toate preferințele, inspirate din legendele antice, din poveștile cu vrăjitoare, prinți și prințese, din filme și seriale, din showbiz, din tradițiile diverselor popoare. De asemenea, există sloturi cu animale, cu flori, cu planete, cu pietre prețioase ș.a.m.d.

Te încântă funcțiile speciale?

Așa cum spuneam, de obicei, câștigurile mari sunt aduse de funcțiile speciale, mai ales de secvențele de rotiri gratuite în timpul cărora se activează factori de multiplicare de până la 100x. Alte funcții speciale des întâlnite în sloturile oferite de cazinourile legale sunt câștigurile în avalanșă și jocurile bonus, în care sunt acordate aleatoriu premii în bani reali. Tot în această categorie se încadrează și sloturile cu jackpot, preferatele celor care visează să dea lovitura „peste noapte”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA