spot_img
AcasăActualitateCARANTINĂ BAIA MARE - Controale intense ale polițiștilor locali băimăreni în mijloacele...

CARANTINĂ BAIA MARE – Controale intense ale polițiștilor locali băimăreni în mijloacele de transport în comun și piețe

spot_img

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali băimăreni din cadrul Biroului de Ordine Publică au desfășurat astăzi, 20 noiembrie, o amplă acțiune de control în zona Gării CFR, respectiv a Autogării din municipiu. Acțiunea a vizat verificarea respectării măsurilor de către cetățeni, respectiv dacă aceștia aveau asupra lor declarația pe propria răspundere, obligatorie 24 din 24 în Baia Mare de la instituirea carantinei zonale.

Acțiunea a avut loc între orele 7:00 și 9:00, timp în care polițiștii locali au verificat nu mai puțin de 11 mijloace de transport în comun, dar și zece cetățeni care treceau prin zonă. În urma acțiunii s-au împărțit două sancțiuni contravenționale în baza Legii nr. 55/2020.

Tot azi, în intervalul orar 9:00 – 11:00, doi polițiști locali băimăreni au participat la o acțiune comună împreună cu polițiștii din cadrul IPJ Maramureș și jandarmii maramureșeni. Acțiunea s-a desfășurat în 4 dintre piețele din municipiu: Bilașcu, Izvoare, Obor, Gării și Albina, în cadrul misiunii verificându-se dacă măsurile de protecție sunt respectate. Polițiștii locali au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în baza Legii nr. 55/2020.

ActualMM

Foto: Primăria Municipiului Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA