AcasăEvenimentCAPTURA - Politistii din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei a confiscat tigari de...

CAPTURA – Politistii din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei a confiscat tigari de contrabanda in valoare de 250.000 de lei

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, au declanşat la sfârşitul săptămânii trecute mai multe acţiuni specifice pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. În urma acţiunilor au fost confiscate peste 28.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană şi R. Moldova, în valoare de 251.000 lei.

În perioada 30.03 – 01.04.2012, la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au fost declanşate mai multe acţiuni specifice pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. La aceste acţiuni au participat efective din cadrul inspectoratului, ele desfăşurându-se pe raza celor trei judeţe Satu Mare, Maramureş şi Suceava aflate în zona de competenţă.

În urma acţiunilor a fost descoperită şi confiscată cantitatea de 28.534 pachete cu ţigări, în valoare de peste 250.000 lei, de provenienţă ucraineană şi R. Moldova. Acestea urmau a fi introduse ilegal în ţară prin punctele de trecere a frontierei sau pe la frontiera verde. Persoanelor implicate li s-au întocmit lucrări penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, respectiv au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor legale în vigoare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA