AcasămodeleCANDIDAT - George Coşbuc, urmaș al poetului George Coșbuc, vrea să fie...

CANDIDAT – George Coşbuc, urmaș al poetului George Coșbuc, vrea să fie primarul comunei… Coșbuc

DISTRIBUIȚI

Primăria Coşbuc ar putea putea fi condusă chiar de George Coşbuc, un inginer de 32 de ani, descendent al unui frate al poetului George Coşbuc. Tânărul a anunţat ieri că vrea să ajungă primar al comunei natale şi că pregăteşte proiecte care să convingă electoratul să îl voteze.

„Nu scriu versuri, de aceea m-am făcut inginer”, ne-a povestit George Coşbuc.

A terminat Politehnica şi a fost ales consilier local din partea PNL în anul 2012, însă a demisionat din funcţie pentru a se înscrie în ADLE. Noul partid îl susţine pentru a ajunge primar.

Ieri, la o conferinţă de presă, conducerea ALDE BN a anunţat că George Coşbuc, descendent al unui frate al poetului, va fi candidatul partidului pentru funcţia de primar al comunei Coşbuc.

Tânărul aspirant la fotoliul de primar spune că e pregătit pentru lupta electorală din 5 iunie şi chiar este convins că are destul de multe avantaje care să îl plaseze în faţa contracandidaţilor săi.

„Șansele sunt bune, cred eu, mă plasez destul de bine în raport cu contracandidații mei”, a declarat George Coşbuc.

În ceea ce îi priveşte pe descendenţii poetului, tânărul George Coşbuc ne-a mărturisit că familia Coşbuc nu este foarte numeroasă în comuna care îi poartă numele, dar că are rude prin toată ţara şi că rădăcinile poetului au ajuns chiar şi în Bucureşti sau Oradea.

Sursa: bistriteanul.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA