AcasăAlteleEconomicCând și de ce să apelăm la un credit online

Când și de ce să apelăm la un credit online

DISTRIBUIȚI

Din diferite motive, uneori se întâmplă să avem nevoie de o sumă de bani în plus. Poate a intervenit ceva neașteptat sau poate pur și simplu am cheltuit mai mult decât o facem într-o lună obișnuită.

Ce putem face când ne trezim într-o astfel de situație?

Diferite sondaje de opinie arată că românii preferă să se împrumute de la rude sau prieteni înainte de a contracta un credit, iar în cazul în care optează pentru un credit, de regulă este vorba de un credit bancar. Acest lucru este de înțeles, deorece împrumuturile de la prietenii și familie sunt de regulă gratuite (fără dobândă), iar cele bancare au dobânda mai mixă, între 12% și 20%. O altă opțiune sunt creditele online sau creditele nebancare oferite de instituții financiare nebancare (IFN). Din păcate, creditele nebancare au dobândit o reputație proastă, însă în ultimii ani au avut loc multe schimbări pe piața de creditare nebancară. Au fost înființate multe IFN-uri noi și astfel creditorii au fost nevoiți să reducă dobânzile și să vină cu diferite oferte pentru a atrage clienți noi și pentru a menține o relație pozitivă cu clienții existenți. În prezent, găsiți credite nebancare cu o dobânda zilnică începând de la 0,2%, fără alte comisione sau taxe, însă desigur, există în continuare și credite cu o valoare a dobânzii de 2% pe zi. Din această cauză este important să comparați ofertele disponibile.

Creditele online au și alte caracteristici pozitive, cum ar fi faptul că sunt foarte discrete, foarte rapide și au condiții de eligibilitate flexibile. Deci, când și de ce să apelăm la un astfel de credit?

  • Atunci când avem nevoie de bani urgent
  • Atunci când dorim ca problemele financiare să rămână private, când avem nevoie de discreție
  • Atunci când avem certitudinea că o să putem rambursa creditul rapid, într-o perioadă de 15-60 de zile
  • Atunci când avem nevoie doar de o sumă de bani modestă, în 2000 și 10 000 de lei

Dacă doriți să aflați mai multe despre subiectul creditelor online nebancare, cum funcționează aceastea și ce oferte sunt disponibile pe piață, vizitați Moneezy România – o platformă online de comparare a creditelor online. Pe Moneezy găsiți articole detaliate despre diferitele tipuri de credite nebancare, găsiți oferte de credite online de la creditori diferiți, de asemenea, aveți la dispoziție informații detaliate despre fiecare creditor în parte. Când vă aflați în situația în care doriți să contractați un credit rapid online, Moneezy este locul perfect pentru a începe. Aveți toate informațiile necesare disponibile la un loc și un instrument profesional de comparare a creditelor. După ce ați găsit credit potrivit veți fi redirecționat câtre site-ul creditorului.

Relația românilor cu împrumuturile s-a schimbat semnificativ în ultimii ani, s-a normalizat, iar acest trend v-a continua. În țările vestice această schimbare a avut loc cu mulți ani în urmă, însă ca această schimbare să fie una pozitivă, este necesar ca debitorul (clientul) să își respecte angajamentul față de creditor, adică este necesar ca ratele/creditul să fie achitat în intervalul agreat. Înainte de a contracta orice fel de credit sau de vă împrumuta, asigurați-vă că o să aveți posibilitatea de a achita împrumutul la timp și încercați pe cât posibil să respectați graficul de rambursare a creditului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA