AcasăLifestyleCând și cum purtăm șosete colorate

Când și cum purtăm șosete colorate

DISTRIBUIȚI

Șosetele colorate pentru bărbați sunt tot mai solicitate și acestea ajung să fie purtate chiar și la ținute business. Șosetele pot fi purtate în orice moment al anului și pot fi combinate cu aproape orice, de la pantaloni scurți la un costum de afaceri. Șosetele pot fi atât punctul de atracție, cât și accentul principal al look-ului.

Toată lumea ar trebui să aibă o identitate, să se distingă într-un fel de mulțimea din jurul său. Acest lucru se poate manifesta în orice: în comportamentul lor, în hainele lor, în pantofii lor. Inclusiv în șosete. Da, în mod surprinzător, chiar și acest lucru mic poate spune multe despre o persoană.

De ce șosetele colorate sunt la modă

Ce implică acest stil? O abatere de la genul clasic, în care șosetele trebuiau să acopere partea „șocantă” a corpului dintre pantaloni și pantofi, sau cel puțin să se contopească cu aceștia prin culoare. Astfel, aceștia ar trebui să devină un element distinctiv al ținutei unei persoane, la fel ca o cămașă, o cravată etc. Colorați, veseli, cu modele originale, uneori chiar asimetrice unele față de altele, ei atrag atenția celor din jur, creează o stare de spirit bună și un zâmbet pe fața purtătorului.

Șosetele vesele reprezintă o combinație între o imagine riguroasă și o pată contrastantă îndrăzneață.

Cui i se potrivesc șosetele colorate

Acest stil este pentru cei care mai au încă o copilărie în suflet. O pereche de șosete colorate de bărbați sunt tocmai bune pentru persoanele care pot vedea lumea într-un mod mai vast decât este în realitate.

Șosetele colorate sunt potrivite pentru cei care vor să-i surprindă pe ceilalți cu noul lor look sau pur și simplu să se înveselească pe ei înșiși.

Ciorapii colorați nu au o limită de vârstă specifică. Cu siguranță poate fi vorba de tribul tânăr și de generația mai în vârstă. Fără îndoială, bărbații nu vor fi singurii care vor purta șosete colorate. Sexul frumos nu va rata ocazia de a strecura în tabăra lor o altă invenție a îmbrăcămintei bărbătești, așa cum au făcut cu pantalonii și sacourile.

Care este modul corect de a purta șosete colorate?

Fiecare nouă tendință în materie de purtare are propriile reguli care diferă de cele clasice. Cum se poartă corect șosetele colorate?

Șosete și haine colorate

Culoarea lor veselă trebuie să iasă în evidență pe fundalul general al unui costum sau al oricărui alt tip de îmbrăcăminte, dar în niciun caz să nu concureze cu acesta. Tema principală ar trebui să fie contrastul, un fel de antagonism în stilul de îmbrăcăminte.

Șosete și pantofi strălucitori

Pantofii ar trebui să fie de preferință monotoni, să nu atragă atenția. Șosetele colorate vor arăta cel mai bine cu încălțămintea purtată zilnic: topsiders, adidași etc. Aici fantezia pentru alegerea modelului și a culorii nu are limite.

O poveste foarte simplă, dar eficientă – când șosetele colorate devin accentul principal, iar restul hainelor sunt în culori neutre.

Există o singură regulă – cu cât sunt mai restrânse în culori, texturi și forme hainele de bază, cu atât mai multe șosete “nebunești” vă puteți permite.

Șosete vesele + costumul de afaceri

S-au dus zilele în care șosetele erau alese strict în ton cu pantofii și erau potrivite doar pentru vacanță.

Șosetele vesele cu imprimeuri se asortează perfect cu costumele de afaceri de culori neutre – alb, negru, gri, albastru sau maro.

Mai mult decât atât – șosetele și cravetele colorate într-un mediu de afaceri sunt detalii elegante și îndrăznețe pe care numai bărbații siguri pe ei, încrezători și creativi și le pot permite. Iar acest semnal este clar sesizabil de către cei din jur.

Șosetele strălucitoare sunt percepute de oameni ca un atribut al unei persoane încrezătoare, inteligente și dispuse să își susțină propria opinie și să schimbe regulile stabilite. Toate aceste calități sunt deosebit de importante în afaceri și în politică.

Așadar, în viitorul apropiat, șosetele pentru bărbați vor deveni probabil un element de statut – la fel ca un ceas, o pereche de ochelari sau cravata.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA