spot_img
AcasăEvenimentSportCând neputința îți încețoșează mintea. Bonetti şi-a acuzat jucătorii de blat şi...

Când neputința îți încețoșează mintea. Bonetti şi-a acuzat jucătorii de blat şi va fi concediat!

DISTRIBUIȚI

Meciul pierdut de Dinamo în faţa celor de la CFR Cluj (0-1) a declanşat nebunia. Italianul Dario Bonetti şi-a pus la zid fotbaliştii, cărora le-a imputat că nu s-au omorât cu firea.Reproşurile au început după meciul cu Universitatea Cluj (scor 2-2) şi au culminat după dezastrul de aseară.
Dinamo a ieşit din cursa pentru câştigarea titlului, iar eşecul a dat startul unei debandade totale. La finalul meciului cu CFR Cluj, jucătorii au recunoscut că antrenorul italian Dario Bonetti a lansat acuzaţii dure, în vestiar.

“E frustrant şi enervant să apleci capul şi să fii umilit de-a dreptul. Cel mai dureros este că după meciul cu Universitatea Cluj au apărut acuzaţii de blat din interior. La pauza partidei cu CFR, în loc să fim încurajaţi, s-a întâmplat din nou să ni se spună din interior că unii jucători au o relaţie de prietenie cu Andone”, a afirmat Srdjan Luchin.

“Bonetti ne-a tot repetat zilele astea că ori nu vrem să jucăm, ori că vrem să facem balt. A fost şi în ziua dinaintea partidei o discuţie, şi ieri, pe această temă. E cea mai neagră zi din viaţa mea, niciodată nu am făcut aşa ceva. Mă retrag din fotbal şi nu mai auziţi niciodată de mine dacă iese cineva şi spune că am făcut ceva necurat! Moţi şi Scarlatache au fost acuzaţi că au luat cartonaşe ca să stea cu CFR Cluj. Aşteptam şi noi să ne ia cineva apărarea, să spună nişte lucruri normale şi adevărate. Eu am fost titular şi mi-au spus colegii de pe bancă că Bonetti voia să mă schimbe încă din minutul 10”, a răbufnit şi Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Dario Bonetti va fi dat afară după acest scandal, iar locul său va fi luat foarte probabil de Ion Marin.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA