AcasăActualitateSocialCÂND EȘTI FERICIT – Cum a arătat un brașovean tuturor că și-a...

CÂND EȘTI FERICIT – Cum a arătat un brașovean tuturor că și-a luat Bacul

spot_img

DISTRIBUIȚI

CÂND EȘTI FERICIT  Promovarea examenului de  Bacalaureat a fost pentru un braşovean  cea mai mare bucurie, astfel că tânărul a vrut să arate la toată lumea performaţa sa într-un mod inedit.

CÂND EȘTI FERICIT Toată lumea ştie că Bacalaureatul este spaima multor absolvenţi de clasa a XII-a.

Astfel că, atunci când promovează examenul, timerii se bucură cum ştiu ei mai bine. Un braşovean a fost însă fericit peste măsură că a reuşit să ia Bac-ul şi a decis să împartă bucuria cu toată lumea.  Şi-a tapetat maşina cu hârtii pe care a scris cât a putut de mare „Am luat Bacu“ şi a dat câteva ture de oraş pentru a sărbători evenimentul. Imaginea a fost surprinsă de un alt braşovean aflat în trafic şi care a distribuit poza pe o reţea de socializare.

Braşovul este unul dintre judeţele care stă bine în aceea ce priveşte promovabilitatea la Bacalaureat. Este pe locul III la nivel naţional după ce 79,16% dintre elevi au promovat. Un singur liceu, respectiv Colegiul Naţional Andrei Şaguna are promovabilitate 100%.

Foarte aproape este şi Colegiul Naţional dr. Ioan Meşotă unde toţi elevii care s-au prezentat au luat Bacalaureatul. Colegiul nu are promovabilitate 100% deoarece un elev nu s-a prezentat la examen. Rezultate bune au fost şi la Colegiul Naţional de Informatică Grigore Moisil unde doar doi elevi au picat Bacalaureatul. Spre deosebire de anii trecuţi nu au fost licee cu promovabilitate 0. La Braşov au fost obţinute trei medii de 10.00.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA