AcasăLifestyleCand apelezi la procedura de scoatere alunite cu ajutorul laserului

Cand apelezi la procedura de scoatere alunite cu ajutorul laserului

spot_img

DISTRIBUIȚI

Aproape fiecare om are pe corp alunite. Unele dintre acestea ar putea fi prezente de mai multi ani, unele ar fi putut sa faca doar o aparitie recenta, de exemplu dupa nastere. Primul si cel mai important pas este, desigur, sa te asiguri ca aceste alunite sunt normale.

O consultare rapida la un dermatolog instruit iti va putea oferi liniste sufleteasca. Daca doresti sa indepartezi o alunita sau mai multe din motive cosmetice sau din alte cauze, o poti face cu ajutorul procedurii de indepartare alunite laser.

De ce anume procedura de eliminare a alunitelor cu ajutorul laserului?

Laserul Harmony XL PRO e o platforma laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimba in functie de problema cu care se confrunta pacientul. Acesta este capabil sa indeparteze alunitele cu usurinta folosind energie pentru a descompune pigmentul din alunita. De obicei, o sesiune este suficienta. Un aspect extrem de important este ca nu raman cicatrici in urma procedurii de scoatere alunite cu ajutorul laserului.

In timpul indepartarii alunitelor, explozii de radiatii luminoase vor fi directionate catre alunita, distrugand celulele pielii din care este alcatuita. Precizia unui tratament cu laser inseamna ca doar molul este indepartat, iar tesutul inconjurator este lasat intact si sanatos. Timpul de tratament cu laser de indepartare a alunitei este minim, indepartarea fiecarei alunite durand doar cateva minute. Nu exista perioade de nefunctionare asociate cu acest tratament, astfel incat pacientii pot reveni imediat la programele lor normale.

Cand este necesara indepartarea alunitei?

Atunci cand:

  • are loc modificarea volumului si marimii acesteia;
  • isi face aparitia o umflatura de natura inflamatorie de-a lungul marginii alunitei;
  • are loc schimbarea culorii
  • are loc o inflamatie in urma unui procedeu de peeling, etc

Ce avantaje are indepartarea cu laser fata de alte optiuni de tratament?

Avantajul procedurii de eliminare a alunitelor cu ajutorul laserului consta in faptul ca este o optiune neinvaziva. Deoarece aceasta metoda de indepartare nu implica arderea sau taierea pielii, infectia prezinta un risc foarte mic. Acest aparat modern indeparteaza cu precizie leziunile, fara efecte adverse intr-un interval scurt si cu timp de recuperare minim.

Daca te intereseaza si pe tine eliminarea alunitelor, nu ezita sa apelezi clinica Yiara pentru a afla are este procedura de indepartare alunite pret si de a profita de aceasta!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA