AcasăEvenimentSportCAMPIONATUL NAȚIONAL - Medalii pentru tinerele gimnaste băimărene

CAMPIONATUL NAȚIONAL – Medalii pentru tinerele gimnaste băimărene

spot_img

DISTRIBUIȚI

Baia Mare a fost la finele săptămânii trecute capitala gimnasticii românești. Sala Polivalentă „Lascăr Pană” a fost gazda ediției din acest an a Campionatului Național Școlar de Gimnastică Ritmică.

Competiția a fost organizată de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și s-a desfășurat cu sprijinul financiar al iubitorilor de sport. Baia Mare a urcat pe podium la diverse categorii cu tinerele gimnaste. Finalul competiției le-a adus 11 medalii de aur, 9 de argint și 5 de bronz.

La competiția națională s-au înscris 180 de sportive, acestea evoluând la diferite categorii, de la mica gimnastă, la junioare și senioare dar și la probe individuale cu obiecte (coardă, minge, panglică, măciuci) cât și la proba de ansamblu fără obiect, la categoriile mici de vârstă, și cu mingi la junioare. Sportivele au provenit de la nouă cluburi din țară, fapt care a dovedit un interes ridicat pentru competiție.

Potrivit organizatorilor, L.P.S Baia Mare s-a impus categoric la categoria junioare unde atât echipa cât şi ansamblul cu mingi au obţinut locul I (Mic Medeea, Rob Marcela, Naşc Iasmina, Iluţ Iulia şi Borz Ştefania). Medalii de aur au mai fost dobândite de Rob Marcela la individual compus, măciuci şi panglică, Mic Medeea la coardă, cerc şi minge, Chişcasa Maria, cat. a IV-a la individual compus, coardă, panglică. Alături de colegele lor, pe locul doi al podiumului au urcat și gimnastele Chişcasa Maria la coardă, fără obiect, Mic Medeea la individual compus şi măciuci, Rob Marcela la cerc şi minge.

În cadrul competiției au mai fost premiate echipa de categoria a III-a formată din Borz Ştefania,Suciu Gianina,Chişcasa Lorena,Chioncu Larisa şi Nemeş Patricia precum și echipa de categoria a IV-a şi ansamblul fără obiect, grup din care fac parte sportivele Chişcasa Maria, Hendrea-Filip Amelia, Sabo-Lucaciu Andrada, Oltean Sara, Vatră Julia şi Szokacs Andreea.

De asemenea, cele cinci medalii de bronz au revenit sportivelor Bărbos Miriam- Mica gimnastă,6 ani, Chişcasa Lorena-cerc, Rob Marcela-coardă, Naşc Iasmina – minge şi Mic Medeea-panglică.

ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA