AcasăEvenimentSportCAMPIONATUL NAȚIONAL DE SCHI FOND 2019 - Un titlu de Campion național...

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SCHI FOND 2019 – Un titlu de Campion național și două titluri de Vicecampioni naționali pentru sportivii de la CSS Baia Sprie

DISTRIBUIȚI

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SCHI FOND 2019    C.S.S. Baia Sprie, a participat in perioada 01-03.03.2019 la Campionatul National de schi fond 2019 la Miercurea Ciuc alaturi de toate cluburile de specialitate din tara, 120 sportivi la start.

In  prima zi de competitie spotivul nostru, SCHUTZ  OTTO in forma maxima sportiva, obtine titlul de Campion National la schi fond 2019, medalia de aur, adaugate celorlate doua titluri obtinute recent de Campion National 2019- Rasnov.

 

Rezultatele oficiale obtinute de sportivii de la C.S.S. Baia Sprie: 1 Titlu de Campion national scolar,2 titluri de Vicecampion si 5 locuri III.

 

Prima zi: 01.03.2019

  • Locul I – Schultz Otto – JIV
  • Locul III – Tiple Malina – JI

 

A II-a – zi: 02.03.2019

  • Locul III – Demian Zsulett – JI

 

A III- a zi: 03.03.2019

  • Locul II- Stafeta JI: Tiple Malina, Chertite Daniela
  • Locul II- Stafeta JIV: Schultz Otto, Ungur Raul, Gherghel Stefan
  • Locul III- Stafeta JI: Ardelean Andrei, Morar Sergiu, Cojoc Adrian
  • Locul III- Stafeta JIV: Schiop Andreea, Toma Maria, Gherghel Ana
  • Locul III- Stafeta JIII: Gherghel Delia, Demian Zsulett, Dogaru Andreea

Sportivii legitimaţi la Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie, sunt elevi la Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, Colegiul Tehnic “Pintea Viteazul” Cavnic, Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie, Şcoala Gimnazială Baia Sprie, Şcoala Gimnazială Şurdesti, şi sunt antrenaţi la secţia biatlon şi fond de prof. Ananie Marin, Iring Petru, Pop Eftimie, Scurtu George, Marias Camelia,Trif Linda,Polgar Geta,  Director prof. Toma Andreea, Insp.sp.prof.Toma Simona.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA