AcasăEvenimentSportCAMPIONATUL MONDIAL – Paula Ungureanu și Eliza Buceschi au scăpat de problemele...

CAMPIONATUL MONDIAL – Paula Ungureanu și Eliza Buceschi au scăpat de problemele medicale

spot_img

DISTRIBUIȚI

Naţionala feminină de handbal a plecat luni, la prânz, spre Suedia, acolo unde miercuri va susţine ultimul meci de verificare înaintea startului la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca (5-20 decembrie). Va fi un meci special pentru Tomas Ryde, care va conduce România într-un joc contra naţionala ţării sale.

Tricolorele au plecat cu o stare de spirit bună din Franţa, după victoriile din weekend cu Cehia (scor 31-26) şi Cuba (scor 36-23). „Atmosfera este bună la echipa naţională, dar mai este mult de lucru pentru a ajunge la randament maxim. Până la startul Campionatului Mondial sperăm să punem la punct toate problemele, iar după partida amicală cu Suedia vom vedea unde ne aflăm cu adevărat în acest moment”, ne-a declarat Costică Buceschi, antrenorul secund al echipei naţionale.

Staff-ul tehnic a tras câteva concluzii şi după turneul de verificare din Franţa şi s-au observat câteva plusuri. „Eu sunt mai nou la echipa naţională, dar din ce am înţeles de la colegii mei echipa se află la un nivel mai bun decât la meciurile cu Lituania şi Belarus (n.r. jocuri disputate la începutul lunii octombrie, în preliminariile CE 2016). S-a înregistrat şi o creştere a părţii drepte, şi Ada, şi Melinda (n.r. Nechita şi Geiger) au un plus faţă de ce au jucat în ultima vreme”, a susţinut Buceschi.

Paula Ungureanu şi Eliza Buceschi nu au jucat nicio secundă în weekend, în partidele cu Cehia şi Cuba, astfel că au existat nişte semne de întrebare. „Au fost mici probleme medicale, dar nu este nimic grav. Eliza a resimţit nişte probleme musculare. În ceea ce o priveşte pe Paula, s-a lucrat în ultimele zile la recuperarea ei fizică. Se ştie că ea a revenit în această toamnă după o perioadă de absenţă din cauza unei accidentări. Am vrut să o aducem la parametri cât mai buni, să-i ridicăm nivelul fizic, având în vedere că ne aşteptă un program foarte dificil, cu jocuri din două în două zile şi chiar de la o zi la alta”, a detaliat antrenorul secund. (prosport.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA