spot_img
AcasăEvenimentSportCampionatul European. Tadici consideră că adversarii României sunt dificili, dar sper să...

Campionatul European. Tadici consideră că adversarii României sunt dificili, dar sper să ajungă cât mai sus!

DISTRIBUIȚI

Linie dreaptă pentru naționala feminină de handbal a României înaintea începerii Campionatului European, programat între 4-16 decembrie în Serbia. Cu Gheorghe Tadici din nou selecționer, dar și cu trei jucătoare care vor debuta la prima reprezentativă, “tricolorele” visează la o nouă medalie europeană. România face parte la turneul final din grupa D, alături de Muntenegru, Rusia și Islanda.
“Sunt 9-10 jucătoare noi față de Campionatul Mondial de anul trecut, dintre care trei sunt debutante. Sunt sportive care au revenit după o anumită perioadă, un an, doi sau chiar patru ani la echipa națională”, a declarat selecționerul României.

Chiar dacă această perioadă nu este chiar cea mai fericită din istoria echipei naționale, Gheorghe Tadici crede că “tricolorele” pot realiza lucruri mari la turneul final din fosta Iugoslavie: “Componența grupei este dificilă, noi ne gândim la niște lucruri pozitive, să ne ducă tot mai sus în clasamentul grupei, în semifinală și finală!”
La Europeanul de acum doi ani din Danemarca, România a câştigat medalia de bronz. “Nu vreau decât să vă promit vouă și tuturor românilor că vom face tot ce ne stă în putință la acest Campionat European. Va fi foarte greu, probabil cel mai greu dintre cele trei competiții majore, alături de Mondiale și de Jocuril olimpiada”, a declarat și Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii în 2010.

Cristian Gațu, președintele FRH: “Echipa națională și-a început o nouă perioadă, care se întinde până în 2016. Obiectivul a fost fixat de comun acord și este calificarea la Jocurilor Olimpice. De fapt, acesta este obiectivul de bază”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA