AcasăEvenimentSportCampionatele Europene de gimnastică. Doar un singur aparat (paralele) a rămas necucerit...

Campionatele Europene de gimnastică. Doar un singur aparat (paralele) a rămas necucerit de românce! Iordache-aur la sol, argint la bârnă; Ponor-aur la bârnă, argint la sol!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Gimnasta Larisa Iordache a câştigat duminică medalia de aur, iar Cătălina Ponor pe cea de argint, în finală la sol, la Campionatele Europene de la Bruxelles.
Larisa Iordache a produs „explozie” la Bruxelles, în tribune, dar şi pe marginea covorului, ea încheind în aplauzele antrenorilor Bellu şi Bitang, dar şi ale Cătălinei Ponor. Larisa a fost notată cu 15.233 şi a cucerit medalia de aur, în timp ce Cătălina Ponor a fost notată cu 14.633, obţinând medalia de argint. Pe podium a mai urcat britanica Hannah Whelan (14.533).
Finala de la sărituri, tot duminică, a fost câştigată de Sandra Izbaşa (14.883), iar cea de la paralele de rusoaica Victoria Komova (15.666). În finala de la bârnă, România s-a impus prin Cătălina Ponor (aur, 15.200) şi Larisa Iordache (argint, 15.133).

România a încheiat participarea la CE de la Bruxelles, cu 12 medalii, după cum urmează: Senioare-aur pe echipe, aur la sărituri (Sandra Izbaşa), aur la bârnă (Cătălina Ponor), argint la bârnă (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Cătălina Ponor); Junioare – argint la sărituri (Alina Stănilă), bârnă (Andreea Munteanu), sol (Silvia Zarzu), bronz pe echipe, la individual-compus şi sol (Andreea Munteanu).
Titlul european pe echipe la senioare a revenit în panoplia României după 4 ani.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA